Beauty

Poput čuda u bočici: Ovaj serum za gušću, puniju i zdraviju kosu proda se svake minute u svijetu

Ako se boriš s tankom ili rijetkom kosom, onda vjerojatno znaš koliko je teško imati “good hair day”. Nedostatak volumena je česta nuspojava bez obzira na to koliko često obavljale masažu vlasišta i tehnika feniranja primijenile ili različitih šampona koji obećavaju puniju i gustu kosu koristile. Ovo uistinu može biti obeshrabrujuće. No, brend Chāmpo je kreirao serum koji nam obećava podebljati vlasi i do 4x te potaknuti rast kose, a izazvao je toliko oduševljenje da se jedna bočica proda svake minute diljem svijeta.

Možda vas zanima Imaš tanku i visoko poroznu kosu? Evo kako bi se o njoj trebala brinuti Rubrika Beauty Beauty

Brend Chāmpo inspiriran je drevnim indijskim praksama za njegu kose

Chämpo je sanskrtski izraz za šampon koji opisuje drevnu indijsku praksu čišćenja, umirivanja i masiranja glave i kose. Zapisi iz 7. stoljeća opisuju ovaj običaj njege kose korištenjem ručno izrađenih mješavina biljnih ulja i ekstrakata. Otkriće Chämpa osnivačice brenda proizašlo je iz njezinih vlastitih briga za kosu. Njezina baka (iz Indije) otkrila joj je ulja i tehnike koje je primjenjivala cijeli život kako bi imala dugu i gustu kosu, a rezultati koje je uz njih postigla bili su i više nego impresivni.

Iako inspiracija brenda vuče korijene iz drevne Indije, njihove formule su izrađene i proizvedene u Ujedinjenom Kraljevstvu, obuhvaćajući sve što moderna trihologija i znanost o kreiranju najboljih formulacija imaju za ponuditi. Svaki njihov proizvod pomno je istražen i testiran, a rezultati govore sami za sebe - kreirali su tri moćne linije za njegu kose prirodnog podrijetla, od kojih je svaka potkrijepljena drevnom mudrošću Ayurvede za precizno tretiranje i vraćanje kose u njezino najbolje prirodno stanje.

Specijalizirani su za proizvode koji ciljano djeluju na gubitak kose i poboljšavaju njezinu punoću i gustoću - toliko da su za to osvojili više nagrada. Inovativni i dvostruko nagrađivani Pitta serum za rast u svijetu se prodaje svake minute, zahvaljujući svojoj klinički dokazanoj formuli koja smanjuje gubitak i ispadanje kose nakon 12 tjedana svakodnevne upotrebe, prema čak 90% ispitanika.

Možda vas zanima Svjetski popularna influencerica Matilda Djerf, poznata po savršenoj frizuri, lansira vlastitu beauty liniju za njegu kose Rubrika Beauty Beauty

Pitta serum za rast kose klinički dokazano jača vlasi i smanjuje njihovo ispadanje

Formula nazvana čudom u bočici smanjuje gubitak kose koji je potaknut DHT hormonom, tijekom prijelazne faze prirodnog ciklusa rasta kose, pomažući u održavanju zdravog vlasišta i minimizirajući lomljenje kose. Ekstrakt crvene djeteline kontrolira otpuštanje DHT-a, dok niz peptidnih aminokiselina potiče rast, trenutačno dodajući volumen korijenima vlasi. To je pravi game-changer za one s tankom i rijetkom kosom bez volumena.

Ovaj napredni trihološki tretman bogat je kofeinom i biohaninom-A kojima djeluje na hormon gubitka kose, DHT, kako bi se smanjio gubitak i ispadanje vlasi. Tu su i moćni tetrapeptid i hijaluronski inkapsulirani polifenoli koji energiziraju i aktiviraju rast kose u korijenu. Dok kreatin i lipo aminokiseline djeluju u harmoniji kako bi pomogli održati zdravlje vlasišta tijekom ciklusa rasta. Ova formula sadrži mješavinu eteričnih ulja uključujući geranijum, himalajski jatamansi, neroli i petitgrain za poticanje snage i otpornosti vlasi.

Možda vas zanima Jedan neočekivani savjet koji bismo svi mogli primijeniti za sjajniju kožu, ali i kosu! Rubrika Beauty Beauty

Kako pravilno koristiti Pitta serum za rast kose?

Svakodnevna upotreba je ključna jer je rast kose postupan proces, a mali, svakodnevni koraci daju značajne, trajne rezultate. Pitta serum za rast kose potrebno je nanijeti svaki dan na čisto i suho ili ručnikom osušeno vlasište.

1. Za nanošenje na cijelo vlasište, prvo podijeli kosu na 3 dijela.
2. Nanesi 2-3 kapi po svakom dijelu i umasiraj vršcima prstiju u vlasište.
3. Na određena problematična područja, nanesi 1-2 kapi i temeljito umasiraj.

Vidljiva poboljšanja kod gustoće, punoće i smanjenja ispadanja kose možeš očekivati već unutar 12 tjedana ako serum koristiš svakodnevno. Pitta serum za rast kose trenutno je rasprodan, ali čim se obnove zalihe možeš ga nabaviti ovdje po cijeni od 40 eura.

Možda vas zanima “It” brend brojnih hairfluencerica sada je kreirao i šampon za suho pranje koji je poput maglice za kosu Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @jessinowo

Komentari 0