Beauty

“It” brend brojnih hairfluencerica sada je kreirao i šampon za suho pranje koji je poput maglice za kosu

Mnogima je šampon za suho pranje kose neophodan proizvod u beauty rutini, no često nam nešto nedostaje u formulama koje isprobamo - ili kosu čine presuhom ili je njihov prah vidljiv posvuda ili se pak čini da uopće ništa ne rade. Što je još važnije, oni često ne mogu sakriti miris kose koja nije svježe oprana pa čak i ako kosa izgleda čisto, ona ne miriše tako. Srećom, brend koji stoji iza slavnog tretmana za izgradnju i jačanje veza unutar vlasi kose i kojeg vole slavne osobe te brojne hairfluencerice, će 26. ožujka lansirati svoju najnoviju inovaciju - K18 AirWash Dry Shampoo. Ovaj šampon za suho pranje kose ne rješava samo problem masnoće i volumena u kosi, već uključuje inovativnu novu molekulu za potpuno uklanjanje neugodnih mirisa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli K18 Hair (@k18hair)

Možda vas zanima Popularni TikTok savjeti za kosu koji ne drže vodu! Ova kemičarka razotkrila je brojne mitove Rubrika Beauty Beauty

Inspiracija iza novog K18 AirWash Dry Shampoo

K18 pristupa ljepoti kroz leću biotehnologije i ima cilj stvarno poboljšati kosu svojim proizvodima, a ne samo učiniti da izgleda bolje na površini. Tako i najnoviji AirWash koristi potpuno novu tehnologiju kako bi zapravo eliminirao neugodne mirise zahvaljujući super-laganoj formuli koji ne ostavlja praškaste ostatke i bijelu boju na vlasima. S prozirnim mikrozrncima dobivenim iz mineralnih izvora, učinkovito upija sebum. Iako je nova tehnologija impresivna, nekonvencionalni format također je vrijedan pohvale. Brend je predan održivosti i odlučio se za formulu bez aerosola. Umjesto pudera, suhi šampon zapravo ima tekuću formulu koja se raspršuje po kosi prije nego što se iščetka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli K18 Hair (@k18hair)

Možda vas zanima Svjetski popularna influencerica Matilda Djerf, poznata po savršenoj frizuri, lansira vlastitu beauty liniju za njegu kose Rubrika Beauty Beauty

Formula novog K18 AirWash Dry Shampoo

U ovoj se formuli posebno ističe odorBIND tehnologija koja neće samo prikriti mirise jakim parfemima, nego on inteligentno prepoznaje i veže se za molekule mirisa, učinkovito ih eliminirajući iz kose i vlasišta. Ovaj proces nije privremeno rješenje, to je znanstveno rješenje koje nastavlja neutralizirati nove mirise i do tri dana nakon jedne primjene, zahvaljujući značajki “pametnog otpuštanja”. Također, umjesto korištenja škroba koji se nalazi u tradicionalnim formulama suhih šampona, brend se odlučio za prozirna mikrozrnca koja upijaju ulja, čime osiguravaju da neće biti nikakvih ostataka i nakupljanja proizvoda u kosi. Formula također sadrži biotehnološke mikroalge koje uravnotežuju vlasište i pomažu u kontroli masnoće bez isušivanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli K18 Hair (@k18hair)

Možda vas zanima Maska za kosu s prirodnim 'silikonima'? Postoji i evo zašto je to posebno dobra alternativa za njegu kose Rubrika Native sadržaj Native sadržaj

Što kažu oni koji su već imali priliku isprobati K18 AirWash Dry Shampoo

AirWash više nalikuje tradicionalnom spreju za kosu ili proizvodu za zaštitu od topline nego tipičnom suhom šamponu. Kad se nanosi on zapravo ostavlja vlažan trag, a nakon što se osuši, ima vrlo blagu teksturu koja nije puderasta niti teška. On s lakoćom čini da kosa izgleda čišće i elastičnije. Što je najvažnije, miris se znatno poboljša i kosa miriše na svježe opranu kosu i duže od 24 sata nakon nanošenja.

Jedna korisnica je istaknula da joj je ovo novi “holy-grail” šampon za suho pranje kose i rekla: “Apsolutno obožavam ovaj inovativni šampon za suho pranje kose! On ima mokru teksturu koju prskamo po korijenu kose. Ima vrlo lagani miris i ne ostavlja tragove. Također, ne svrbi me tjeme kao s nekim drugim suhim šamponima. Imam vrlo gustu valovitu kosu koju najčešće ravnam, a mokra tekstura proizvoda ne kvari moju frizuru niti ne reaktivira valove u mojoj ispeglanoj kosi. Mislim da je glavna stvar koju treba imati na umu ta da ga je potrebno koristiti štedljivo jer kad ga previše raspršim, dobijem suhu teksturu u korijenu. Također sam primijetila da ga ne moram svaki dan ponovno nanositi - jedno nanošenje održavalo je moju kosu svježom i do 2 dana. Ne mogu zamisliti povratak tradicionalnom suhom šamponu! Imala sam sreće što sam dobila ovaj proizvod na poklon, ali nisam bila plaćena da dam ovu recenziju!”.

Možda vas zanima Treba li uvijek bojiti masnu kosu? Pitali smo stručnjakinju i razbili najčešće mitove o bojenju kose Rubrika Beauty Beauty

U ovom trenutku postoji lista čekanja za proizvod na službenoj web stranici brenda, ali ne sumnjamo da će nam ubrzo biti dostupan za kupovinu.

Photo: Instagram @evgenia.revenko

Komentari 0