Beauty

Popularni brend kreirao je novi, lagani puder koji 'diše' i stvara efekt glatke kože - poput oblaka!

Prije četiri godine, točnije 2020. godine Selena Gomez je donijela dvije velike životne odluke - vratila se glumi prihvaćanjem uloge Mabel More u seriji “Only Murders in the Building” i lansirala je svoj vlastiti beauty brend Rare Beauty. Četiri godine kasnije željno iščekujemo četvrtu sezonu serije, a Rare Beauty kontinuirano kreira nove proizvode koji se iznova i iznova rasprodaju. Ovaj tjedan, brend je lansirao najnoviji True to Myself kompaktni puder u kamenu.

 | Autor: Rare Beauty Rare Beauty Foto: Rare Beauty

Ovaj inovativni, bestežinski puder dizajniran je za zamagljivanje nesavršenosti i smanjenje sjaja te koži daje prirodni finiš. Lagan je poput oblaka i ostavlja kožu besprijekornom bez napora. Kao što sama Selena Gomez kaže: "Ovaj puder ističe čini da moja prirodna koža izgleda još bolje, izvlači ono najbolje iz nje, a tako je lagan da zaboravim da ga nosim".

Možda vas zanima U dm su stigla sunkissed rumenila za osunčan izgled kože, čak i ako ne voliš provoditi sate na suncu Rubrika Beauty Beauty

Efekt oblaka novog True to Myself pudera brenda Rare Beauty

True to Myself puder u kamenu postiže jedinstveni efekt oblaka koji trenutno zamagljuje nesavršenosti i zaglađuje kožu. Ova formula bez talka raspršuje svjetlost i tako našem tenu pruža blistav sjaj bez da ga čini suhim i umornim. Bez obzira na to nanosiš li ga na golu kožu ili na tekuću podlogu, njegova svilenkasta tekstura će se neprimjetno stopiti i stvoriti nevidljiv finiš. Ovaj višenamjenski puder omogućuje našoj koži da izgleda prirodno lijepo, bez obzira na to kako ga odabrali nositi.

 | Autor: Rare Beauty Rare Beauty Foto: Rare Beauty

Možda vas zanima Nismo znale da bronzer može biti toliko revolucionaran, ali ovaj se munjevito rasprodaje! Rubrika Beauty Beauty

On fiksira i zamagljuje, a lako se i nadograđuje!

Ovaj puder je pravi multitasker koji možemo nanijeti na lice različitim metodama, ovisno o tome kakav rezultat želimo postići. Možeš ga nanijeti na čistu kožu za svjež "no makeup" makeup look ili ga možeš nanijeti preko obojene hidratantne kreme ili pudera za dodatno prekrivanje. Savršen je za fiksiranje korektora kako bi osigurao to da će tvoja šminka ostati postojana kroz cijeli dan. Formula je osmišljena tako da se može nadograditi, a opet je iznimno prozračna i pruža lagano, fleksibilno prekrivanje koje izgleda poput druge kože.

 | Autor: Rare Beauty Rare Beauty Foto: Rare Beauty

Možda vas zanima Nikad lakše do prirodno popunjenih obrva otpornih na vodu i znoj! U dm je stigao još jedan hit novitet Rubrika Beauty Beauty

Savršen za sve tipove i tonove kože

Jedna od istaknutih značajki True to Myself pudera u kamenu je njegova prikladnost za sve tipove kože. Bez obzira na to imaš li suhu, mješovitu ili masnu kožu, ovaj puder je formuliran tako da se s njom besprijekorno stopi. Lagano matira kako bi se smanjio sjaj dok koža ostaje svježeg izgleda. Formula bez talka osigurava da se neće nakupljati u finim linijama tijekom dana i neće začepiti pore, što ga čini obaveznim za svakoga tko traži besprijekorni finiš. Uz 14 dostupnih fleksibilnih nijansi, postoji savršena kombinacija za svaki ton kože.

 | Autor: Rare Beauty Rare Beauty Foto: Rare Beauty

S Rare Beauty True to Myself puderom u kamenu s bestežinskom formulom možemo doživjeti čaroliju besprijekorne kože bez ulaganja previše truda. Dostupan je za kupovinu na linku, a cijena mu je 38 eura.

 | Autor: Rare Beauty Rare Beauty Foto: Rare Beauty

Puder Možda vas zanima Kažu da je ovaj puder u prahu bolji od najprodavanijeg Laura Mercier pudera - i košta samo 8 eura! Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @giuliarena

Komentari 0