Beauty

Nismo znale da bronzer može biti toliko revolucionaran, ali ovaj se munjevito rasprodaje!

Kad se radi o makeup proizvodima, malo je onih koji našem tenu mogu pružiti toliko sjaja i topline kao dobar bronzer, no nisu svi oni jednaki. Jedan bronzer izazvao je ekstra pozitivne reakcije u industriji ljepote zbog svoje visoke pigmentacije, formule koja se nanosi poput maslaca, a koja je prirodna i ima impresivnu postojanost. Doznaj sve o viralnom NYX Professional Makeup Buttermelt bronzeru - proizvodu koji nestaje s polica brzinom munje i koji je izazvao revoluciju u makeup svijetu. Ima čak 10,4 milijuna objava na TikToku s hashtagom #nyxbuttermeltbronzer, što dodatno potvrđuje njegovu popularnost.

Možda vas zanima Najbolji korektori za zrelu kožu lica koji se neće nakupljati u finim linijama i borama oko očiju Rubrika Beauty Beauty

NYX Professional Makeup bronzer koji se stapa s kožom poput maslaca

NYX Professional Makeup Buttermelt bronzer može se pohvaliti formulom koja je glatka poput maslaca i koja se topi u dodiru s kožom, stvarajući besprijekoran izgled osunčanog tena. Obogaćen je maslacem manga, shea maslacem i maslacem badema koji mu daju ovu jedinstvenu teksturu koja klizi poput maslaca i stapa se poput pudera. To je bronzer koji se ne preslikava i ne blijedi te će izdržati do 12 sati nošenja, osiguravajući da imamo osunčani sjaj cijeli dan bez ikakvih korekcija. To je tajno oružje za postizanje osunčane kože tijekom cijele godine, ne samo ljeti.

Možda vas zanima Stigao je viralni L'Oréal skin tint i košta samo 10 eura - naglasak na sjaju kože je veći no ikad! Rubrika Beauty Beauty

Kako se pravilno nanosi Buttermelt bronzer?

Nanošenje Buttermelt bronzera je vrlo jednostavno. Za kreiranje prirodno brončanog sjaja potrebno ga je nanijeti kistom, počevši od sljepoočnice, preko obraza i duž čeljusti. Preostali pigment na kistu možeš iskoristiti na vratu i dekolteu. Tehnika uključuje nanošenje bronzera kružnim pokretima, uz neprekidno blendanje, na točke na licu gdje sunce prirodno pada na kožu kako bi se kreirao zdrav, blistav sjaj koji izgleda kao da smo se upravo vratile s ljetovanja. Dostupan je u 8 izvrsnih nijansi pa nije teško odabrati onu koja će odgovarati tvom tonu kože. Osim toga, ovo je cruelty-free i veganski proizvod.

NYX Professional Makeup Buttermelt bronzer nije prosječni bronzer. Njegova formula na bazi maslaca nudi brončani finiš koji će trajati cijeli dan. Jednostavan za nanošenje i dostupan u brojnim nijansama, nije ni čudo što se ovaj revolucionarni bronzer posvuda rasprodaje. Trenutno nam je dostupan za kupovinu ovdje, a cijena mu je 9,99 eura.

Možda vas zanima Ova CC krema stekla je ogromnu popularnost jer je mnogima zamijenila puder - morala sam ju isprobati! Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @bybrookelle
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar AshaWright

    AshaWright

    PRIDRUŽITE NAM SE U današnje vrijeme zaraditi novac je vrlo lako i jednostavno. 2024. je godina zarađivanja putem interneta. Ovdje sam da vam kažem da je tako lako zaraditi više od 15 tisuća dolara svaki mjesec radeći na mreži. Pridružio ... prikaži još!