Beauty

Kažu da je ovaj puder u prahu bolji od najprodavanijeg Laura Mercier pudera - i košta samo 8 eura!

Kultni klasik, Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder, osvojio je nebrojene obožavateljice svojom sposobnošću fiksiranja šminke bez osjećaja težine na koži ili začepljivanja pora. Osim što se nanosi na kožu poput svile, ovaj prozirni puder u prahu kreira besprijekoran veo na koži, a da se pritom ne nakuplja u fine linije i bore. Upravo zato su mu brojne beauty entuzijastice već godinama vjerne pa je to i jedan od najprodavanijih pudera ove vrste već duže vrijeme. Međutim, jedan drogerijski brend kreirao je svoju verziju pudera u prahu koji je navodno još bolji od ovog bestsellera. Uz to, Photo Focus Loose Setting Powder brenda Wet’n’Wild košta samo 8 eura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ani Lobjanidze (@anniieweb)

Možda vas zanima Imaš vidljive pore u t-zoni? Ovih 10 favorita su najbolji puderi kojima ćeš ih prekriti u nekoliko poteza Rubrika Beauty Beauty

Kultni klasik: Laura Mercier prozirni puder u prahu za fiksiranje šminke

Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder jednostavno se nanosi kistom za puder preko T-zone ili ispod očiju i ovaj čudotvorac će u trenu zamagliti pore, matirati ten i kontrolirati lučenje sebuma tijekom narednih 16 sati. Uz to, oni posvjetljuje i podiže svaki makeup look. Dostupan u tri različite nijanse (Translucent, Honey i Medium Deep), ovaj proizvod odgovara nizu tonova kože, stoga ne čudi što se radi o dobitniku brojnih nagrada.

Možda vas zanima Ova CC krema stekla je ogromnu popularnost jer je mnogima zamijenila puder - morala sam ju isprobati! Rubrika Beauty Beauty

Novi izazivač: Photo Focus puder za učvršćivanje brenda Wet’n’Wild

Photo Focus Loose Setting Powder je svilenkasti puder za fiksiranje šminke bez težine koji se također može koristiti za učvršćivanje, matiranje, kontrolu sebuma ili “baking” makeupa. Korisnici Reddita čak su otišli toliko daleko da su rekli da je ovaj proizvod još bolji od legendarne verzije brenda Laura Mercier. Dostupan u tri nijanse - Translucent, Banana i Deep - pogodan je za različite tonove kože. Ovaj puder za fiksiranje šminke stvara efekt mekog fokusa i suptilno zamagljuje fine linije i druge nesavršenosti.

Možda vas zanima U dm je stigao novi tekući puder koji savršeno matira, ali i hidrira kožu lica - košta samo 11,25 eura! Rubrika Beauty Beauty

Različiti načini primjene

Photo Focus Loose Setting Powder je svestran u svojoj primjeni. Ovisno o željenoj dozi prekrivanja, možeš odabrati lagano nanijeti puder preko svoje podloge uobičajenim kistom za puder ili ga možeš ravnomjerno nanijeti na cijelo lice kružnim pokretima Kabuki kistom. Ako više voliš potpuno prekrivanje, možeš nanijeti izdašnu količinu ovog pudera u prahu na T-zonu, bore smijalice ili druge fine linije kozmetičkom spužvicom, pustiti da odstoji nekoliko minuta, zatim kistom za puder odstraniti višak.

Dok je Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder zaslužio svoj Hall of Fame status, Photo Focus Loose Setting Powder brzo stječe obožavatelje svojim jednako dobrim učinkom i pristupačnom cijenom. To je dokaz da ne moramo uvijek potrošiti puno novca da bismo imali vrhunski kozmetički proizvod. Uostalom, najbolji proizvod je onaj koji nama najbolje odgovara. Photo Focus Loose Setting Powder brenda Wet’n’Wild možeš nabaviti na linku.

Možda vas zanima 7 najbolje ocijenjenih BB krema koje će nam ovo ljeto zamijeniti pudere Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @harperandharley

Komentari 0