Beauty
Valentino Uomo

Poklon za njega: 10 najboljih zimskih parfema i toaletnih voda za muškarce

  • Zimski parfemi i toaletne vode za muškarce posebna su mješavina drvenastih i toplih nota koje se spajaju u intenzivne mirise
  • Snažni i dugotrajni, ovi mirisi trajat će cijeli dan, a savršeni su za svakodnevne, ali i posebne prilike
  • Danas donosimo popis deset zimskih muških parfema i toaletnih voda, od kojih su neki već pravi kultni mirisi

Parfem ili toaletna voda atraktivnog i svestranog mirisa must have je dio kolekcije mirisa svakog muškarca. I iako se neki parfemi mogu nositi tijekom cijele godine, većina ljudi voli mijenjati mirise s obzirom na godišnje doba. Tako ni zima ne prolazi bez zimskih parfema koji su kao završan dodir na svaku odjevnu kombinaciju. Biranje savršenog zimskog parfema nije lagano, s obzirom na široku ponudu na tržištu, ali i osobne preferencije. 

najbolji zimski parfemi za muškarce | Autor: Instagram @tomfordbeauty Instagram @tomfordbeauty najbolji zimski parfemi za muškarce, Tom Ford Ombre Leather

Od bogatih i drvenastih to svježih i citrusnih mirisa, u nastavku donosimo deset najboljih zimskih parfema i toaletnih voda za muškarce. 

najbolji zimski parfemi za muškarce | Autor: Instagram @lelabofragrances Instagram @lelabofragrances najbolji zimski parfemi za muškarce, Le Labo Santal 33

1. Tom Ford Oud Wood Intense Eau de Parfum

Ovaj raskošan i luksuzan miris potaknut je mješavinom korijena ljekovite anđelike, čempresa, đumbira i životinjskog sastojka kastoreuma. Svjež i pomalo oštro začinjen miris savršen je za one kojim traže elegantan miris za svaki dan. Spretna veličina bočice od 50 ml čini ovaj parfem i savršenim za putovanja!

najbolji zimski parfemi za muškarce | Autor: Fabuspot Fabuspot Tom Ford, Oud Wood Eau de Parfum, (2805,00 kn)

2. Chanel Bleu de Chanel Eau de Parfum

Bleu de Chanel Eau de Parfum najintenzivniji je miris iz Chanelove kolekcije, ali je ujedno svjež i topao. Karakteriziraju ga jake i pune note sandalovine i cedra, koje stvaraju intenzivan i profinjen drvenasti miris. Ovaj parfem obogaćen je notama limuna i grejpa, kao i bergamota i mente.

najbolji zimski parfemi za muškarce | Autor: Notino Notino Chanel, Bleu de Chanel Eau de Parfum, (1532,80 kn)

3. Paco Rabanne 1 Million

Ovaj intrigantan miris dolazi u luksuznoj zlatnoj bočici, a kombinacija je svježih i senzualnih nota mirisne kože, grejpa, mente, crvene naranče, ruže, cimeta i začine. Ekstravagantan i moćan miris u kojem se miješaju svježe i snažne mirisne note.

najbolji zimski parfemi za muškarce | Autor: Douglas Douglas Paco Rabanne, One Million Eau de Parfum, (618,75 kn)

4. Acqua Di Gio Absolu Eau de Parfum

Elegantan i profinjen, Acqua Di Gio Absolu Eau de Parfum slavi povezanost muškarca i prirode. S notama grejpa, pačulija, koji mu posebno daje nov i snažan miris i jantara, miris je inspiriran mješavinom toplog drva i svježe vode. Raskošna jantarna nijansa ovog parfema jasno je vidljiva u jednostavnoj, transparentnoj bočici.

najbolji zimski parfemi za muškarce | Autor: Douglas Douglas Armani, Acqua di Giò Homme Absolu Eau de Parfum, (614,25 kn)

5. Replica Jazz Club Eau de Toilette 

Replica mirisi brenda Maison Margiela posebno su popularni u posljednje vrijeme pa tako i Replica Jazz Club Eau de Toilette. Primamljive note mošusa i duhana kombinirane su sa slatkoćom vanilije i tonka graha. Suptilan muški miris savršen je za hladne mjesece, a njegov snažan miris trajat će cijeli dan. 

najbolji zimski parfemi za muškarce | Autor: Notino Notino Maison Margiela Replica Jazz Club Eau de Toilette, (794,00 kn)

6. Viktor & Rolf Spicebomb Eau de Parfum

Parfem brenda Viktor & Rolf, Spicebomb, odličan je izbor za obožavatelje upečatljivih i pikantnih orijentalnih mirisa. Kombinacija čilija, šafrana i kože s grejpom, bergamotom i elemijem spaja se u jedinstvenom toplo-hladnom mirisu. Ovaj je parfem svojim snažnim mirisom i dugotrajnošću savršen za večernje izlaske i posebne prigode.

najbolji zimski parfemi za muškarce | Autor: Notino Notino VIktor&Rolf, Spicebomb Eau de Toilette, (592,00 kn)

7. Tom Ford Ombré Leather Eau de Parfum

Tom Ford Ombré Leather zrači kombinacijom mirisa kože, kardamoma i pačulija koji je istodobno intenzivan i senzualan. Jedinstvena kombinacija začine otkriva miris pogodan za muškarce i žene. Sadrži note jasmin sambaca, crne kože, bijele mahovine, kardamoma, pačulija i jantara.

najbolji zimski parfemi za muškarce | Autor: Douglas Douglas Tom Ford, Ombre Leather Eau de Parfum, (1106,25 kn)

8. Valentino Uomo Eau de Parfum

Valentino Uomo miris za muškarce karakterizira intenzivna talijanska elegancija. U ovom snažnom parfemu spaja se vibrantna mirta, s bergamotom, intenzitetom kave i raskoši kožnog miris za taman i baršunasti miris. 

najbolji zimski parfemi za muškarce | Autor: Douglas Douglas Valentino, Uomo Eau de Toilette, (629,25 kn)

9. Comme Des Garçons Wonderoud

Obogaćen raskošnim i aromatičnim 'oudom', Comme Des Garçons Wonderoud bogat je miris koji je istodobno drvenast i egzotičan. Sadrži note pačulija, cedrovine, sandalovine, vetivera i guaiac drva. Raskošan i snažan miris ovog parfema iznimno je dugotrajan i savršeno se nadopunjava s elegantnom staklenom bočicom u kojoj dolazi.

najbolji zimski parfemi za muškarce | Autor: Parfumerija Lana Parfumerija Lana Comme des Garçons, Wonderoud Eau de Parfum, (1055,00 kn)

10. Le Labo Santal 33 Eau de Parfum

Još jedan iznimno popularan parfem, posebno na društvenim mrežama, kultni je klasik brenda Le Labo i senzualan je uniseks miris koji sadrži note kardamoma, irisa i ljubičice u mješavini sa sandalovinom, papirusom i cedrom za jedinstven začinjen i drvenast miris. Ovaj opojan miris vrlo je intenzivan te ostavlja snažan dojam. 

najbolji zimski parfemi za muškarce | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Le Labo, Santal 33 Eau de Parfum, (511,83 kn)

Možda vas zanima Miris 'Missing Person' za kojim luduju zvijezde rasprodao se u samo 5 sati, no sad je ponovno u prodaji Rubrika Beauty Beauty
Photo: Promo

Komentari 0