Beauty

Miris 'Missing Person' za kojim luduju zvijezde rasprodao se u samo 5 sati, no sad je ponovno u prodaji

  • Postoje neki mirisi koje možemo nositi cijeli život
  • Čini se kako će Phlurov Missing Person biti jedan od njih
  • Otkrit ćemo ti zašto je toliko popularan i gdje se može kupiti

Nisi čula za Phlur? Dakle, kultni brend mirisa izvorno je lansiran 2015., ali ga je kasnije kupila modna stilistica i influencerica Chriselle Lim 2021. godine. S fokusom na održivost, moderni brend mirisa i proizvoda za njegu tijela od tada je stekao dugu listu obožavatelja, među kojim je i niz slavnih osoba uključujući Rosie Huntington-Whiteley, Mariannu Hewitt i Mirandu Kerr.

Victoria Beckham Možda vas zanima Dom Victorije Beckham miriši po kompozicijama ove dvije svijeće Rubrika Life&style Life&style

Svaki od Phlurovih prekrasnih mirisa inspiriran je sjećanjima, iskustvima i osjećajima, ali jedan je zaokupio pozornost masa: mošusni Missing Person. Nakon što je izazvala senzaciju na TikToku, prva je serija rasprodana u roku od pet sati, ali sada je ponovno na zalihama i dostupna je za kupnju (50 ml parfema stoji oko 700 kn)

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

O lansiranju viralnog mirisa

„Inspiracija za Missing Person' bila je moja osobna priča o slomljenom srcu“, objasnila je Chriselle u jednom intervjuu. „Proizlazi iz tog osjećaja čežnje za nekim ili određenim trenutkom u vremenu. Znala sam da smo napravili nešto posebno kada smo vidjeli koliko je miris blizak i opipljiv za sve - univerzalno, ne samo za mene.“

Ranije ove godine vizažistica Mikayla Nogueira prenijela je video o mirisu na TikTok na svojih 13,6 milijuna pratitelja. „Ne znam kako ovo objasniti; miriše na osobu koju voliš i koja ti nedostaje“, komentirala je vidno plačući. Missing Person se u potpunosti rasprodao u narednih pet sati, skupivši listu čekanja od 200.000 kupaca, koji su se registrirali kako bi dobili obavijest kada se miris vraća na tržište.

@mikaylanogueira This is literally the most unique perfume it’s so STRANGE how it immediately makes you think of a person @rachelrigler #perfume #perfumetok ♬ original sound - Mikayla Nogueira

Phlur Missing Person Eau de Parfem

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Note se tako besprijekorno stapaju u ovaj ugodan miris da ih je teško izdvojiti. Opisuje se kao cvjetni mošus, s cvijetom nerolija i cvijetom naranče u srcu. Prvi miris koji osjetiš je lagan, ali topao - nektar bergamota i dašak jasmina. Nakon nekoliko sati dobit ćeš drveće i mošus.

Kako miriše Phlur Missing Person Eau de Parfum?

S notama mošusa, bergamota, sandalovine i jasmina, to je miris koji hvata toplinu nečije kože na tvojoj. Lagani, prozračni, ali još uvijek mošusni miris, nježan je, poznat i potpuno nostalgičan. 

Zašto je Phlur Missing Person postao toliko popularan?

Missing Person je postao gotovo kao terapijski miris za ljude. Otvara ih i inspirira da prihvate emocije kroz koje su prošli i razgovaraju o onima koji im nedostaju. Vrlo ugodan miris koji se jednostavno 'lijepi i mami'. 

 | Autor: Phlur Phlur

Možda vas zanima Priča iza slavnog parfema Miss Dior je toliko dirljiva da ga sada volimo još više Rubrika Beauty Beauty
Photo: None

Komentari 0