Beauty

Odlučila sam pod hitno izgubiti koji kilogram, a na kraju sam uspjela pronaći super rješenje

  • Svako ljeto neposredno prije godišnjeg odmora započinjem s pripremama za skidanje u kupaći kostim
  • Znam da u svega nekoliko tjedana nije moguće napraviti čudo, ali pronašla sam proizvod koji daje rezultate koje u najmanju ruku mogu opisati čudotvornima
  • Jednu dozu Yasenka Skinage Active Body napitka, odnosno 25 ml, pila sam svako jutro tijekom 30 dana - i evo kakve sam rezultate primijetila...

Pripreme za godišnji ove godine počele su mnogo ranije nego prijašnjih. Uz pronalazak idealne destinacije i novog kupaćeg kostima, moj najveći problem bilo je uspavan i usporen organizam i činilo mi se kao da moje tijelo jednostavno zadržava svaki gutljaj vode i zalogaj hrane u sebi. Pod hitno mi je trebalo nešto što će mi dati energije za vruće dane pred nama, a također sam htjela otopiti sve te nakupljene masnoće i izbacite toksine kako bi se na plaži osjećala besprijekorno. Upravo zato sam odlučila probati Yasenka Skinage Active Body, proizvod koji obećava upravo to što mi treba - brži metabolizam, više energije, detoks organizma, sagorijevanje masti, kao i uklanjanje viška vode iz organizma. Jednu dozu Active Body napitka, odnosno 25 ml, pila sam svako jutro 30 dana, ponekad izravno, a ponekad razrijeđeno u malo vode i uz dodatak voća, baš kao mali koktel - a tko ne bi htio započeti svaki dan zdravim koktelom? 

 | Autor: miss7 miss7

Više energije za svakodnevne aktivnosti

Prvo što sam primijetila već nakon samo nekoliko dana što sam pila Active Body je porast razine energije. Tu sam novu energiju mogla iskoristiti da se više posvetim svojim ciljevima pa sam se tako više šetala, družila s prijateljicama i na kraju dana grickala manje slatkiša budući da nisam energiju tražila u šećeru. Jedan od glavnih sastojaka Yasenka Skinage Active Body je mate čaj koji se već tisućama godina koristi upravo za ovu svrhu - pružanje zdrave doze energije. Mate ima jačinu kave, ali ljekovitost čaja što sam svakako i osjetila kroz ovih mjesec dana. Osim porasta energije, primijetila sam promjene i u načinu kako funkcionira moj metabolizam. 

Zaboravila sam na nadutost

Ponekad se trbuh može činiti veći nego što zaista jest, a razlog tomu je nadutost. Ova neugodna pojava obično prati spor metabolizam i ukazuje na potrebu za detoksom. Kako je polovica mjeseca ispijanja Active Body već odmakla, primijetila sam da se moj trbuh ne napuhuje nakon obroka te da nemam osjećaj težine u trbuhu nakon svakog obroka. Zahvaliti se na tome mogu probavnim enzimima ananasa i papaje koji se nalaze u Yasenka Skinage Active Body, a koji pomažu u razgradnji hrane, apsorpciji hranjivih tvari i eliminaciji plinova. Jednom kada sam se riješila nadutosti, shvatila sam da možda moj trbuh i nije toliko problematičan koliko sam mislila, ali da bi mi detoks dobro došao, kao ipak i koji centimetar u opsegu struka manje.

 | Autor: miss7 miss7

Detoksikacija organizma koja svima treba

Nema boljeg osjećaja nego kada cijeli dan provedeš na wellness tretmanima, a isti osjećaj htjela sam pružiti svom organizmu. Nakon 30 dana ispijanja Yasenka Skinage Active Body moje se tijelo osjećalo osvježeno i poletno, kao da sve jednostavno bolje funkcionira. Active Body sadrži crnu rotkvu, tamnu i gorku korjenastu biljku koja je odličan saveznik za detoksikaciju. Sadrži aktivne tvari koje potiču proizvodnju enzima u jetri, ključnom organu za čišćenje organizma te pomažu u eliminaciji toksina iz tijela i potiču rad probavnog sustava. Također sadrži maslačak i brezu koji su poznati po svojim diuretičkim svojstvima, zahvaljujući kojima potiču izbacivanje štetnih i nepotrebnih tvari iz organizma. Tu je i sikavica koja doprinosi obnovi jetre i njezinih stanica što je izuzetno važno kod opterećene jetre. Ovaj osjećaj lakoće mi se posebno svidio te ću zbog toga nastaviti koristiti Active Body na godišnjem odmoru, ali i nakon njega.

Omiljena haljina mi sada savršeno pristaje

Osim što sam se riješila nadutosti, nakon mjesec dana ispijanja Active Body napitka i korištenja novostečene energije za šetnje i lagane treninge, primijetila sam da mi odjeća bolje pristaje te da mi struk izgleda uže. Iako nisam mogla očekivati da će mi se cijelo tijelo transformirati u mjesec dana i da ću izgubiti mnogo kilograma, neke pomake sam ipak primijetila, kao i drugi oko mene. Active Body sadrži i artičoku koja se pokazala odlična u metabolizmu masti, čime se smanjuje nakupljanje celulita, a sigurna sam da ću, ako nastavim redovno koristiti ovaj napitak u kombinaciji s tjelovježbom, vrlo brzo doći do svog cilja. 

 | Autor: miss7 miss7

Preporuka za sve koji žele osvježiti svoj organizam

Ponekad je jedna stvar dovoljna da te aktivira i potakne na pozitivne životne promjene, a za mene je to svakako bio Yasenka Skinage Active Body

Photo: Unsplash

Komentari 0