Beauty

Plavuše (i one koje će to tek postati) pozor! Donosimo tri sjajne nijanse koje vrijedi isprobati

  • Nismo sigurne zabavljaju li se uistinu plavuše bolje, ali znamo koji trendovi vladaju u oblikovanju plave kose
  • Trenutno su iznimno popularne (i tražene) nijanse koje brišu jasnu granicu između smeđe i plave kose
  • Naravno, tu su i hladne platinaste nijanse koje su se još jednom uspješno nametnule kao hit zimskog razdoblja

Nedavno smo ti otkrile koje će to tri boje biti apsolutni hit za nadolazeću 2021. godinu, no ovoga puta odlučile smo se pozabaviti našim dragim plavušama i onima koje to tek namjeravaju postati. U nastavku ti otkrivamo tri fantastične plave nijanse primjerene za zimsko razdoblje u kojem se nalazimo. Mnoge od vas su pročitavši prethodnu rečenicu instinktivno pomislile o ledenim plavim nijansama, a ako si jedna od njih znaj da si bila u pravu.

Možda vas zanima "Nakon što sam prestala raditi ovih 7 stvari, moja kosa napokon izgleda sjajno" Rubrika Life&style Life&style

1. Platinum

Doduše, među našim prijedlozima našla se platinum plava boja hladnog podtona. Prema riječima koloristice Cheryl Roberts, ovo je idealna zimska solucija. "Ledeni plavi ton u kombinaciji s tamnim očima i naglašenim obrvama može imati doista zapanjujuć učinak", otkriva za Refinary29. Osim za dramatične transformacije iz tamnijih u svjetlije nijanse, ova nijansa prigodna je i za sve postojeće plavuše koje žele osvježiti svoj izgled.

Možda vas zanima Vodič za najsigurniji blagdanski shopping: U samo 30 minuta do savršenih darova za svoje najbliže Rubrika Beauty Beauty

2. Medene nijanse

No, ako zazireš od hladnih podtonova radije se odluči na zlaćene medene nijanse. Frizeri ističu kako ova boja koja spaja tonove karamele, meda i moka kave te omogućava postizanje prirodnog izgleda kose. "Mekši, prigušeniji tonovi postaju sve popularniji posljednjih godina. Povratak trenda prirodnog izgleda pridonio je većoj raznolikosti kada su nijanse u pitanju. U jednom trenutku plavuša je bila plavuša, a brineta, dok je granica sada manje izražena", napomenuo je frizer Phil Smith za Glamour.

Ne čudi stoga što su brojne plavuše privremeno sklone prošarati kosu toplim smeđim nijansama kako bi postigle željeni prirodniji izgled. Nadalje, frizeri ističu kako je održavanje ovog izgleda prilično jednostavno jer ga treba samo osvježiti u korijenu svakih šest tjedana s povremenim balayageom za dodatni sjaj.

Možda vas zanima Ni duga, ni kratka! Prema frizerima ovo je idealna frizura za sve koje žele srednju dužinu kose Rubrika Beauty Beauty

3. Krem nijanse

S druge pak strane, sve one brinete koje žele posvijetliti kosu trebale bi ove zime isprobati takozvanu krem plavu boju. U osnovi, riječ je o boji koja kombinira hladne, kremaste plave nijanse vlasi sa smeđom nijansom korijena. Pritom lice obrubljuju najsvjetliji pramenovi, a postepena gradacija svjetline omogućuje postizanje željenog osvježenog izgleda.

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?
 


 
Photo: Pinterest
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • velod

    I am making 10,000 Dollars at home own laptop .Just do work online 2 to 4 hour properly . so i make my family happy and u can do Check it out what i do…......w­w­w­.­e­a­r­n­7­5­.­c­o­m