Beauty

Ni duga, ni kratka! Prema frizerima ovo je idealna frizura za sve koje žele srednju dužinu kose

  • Bob srednje dužine idealna je frizura za sve one dame koje ne preferiraju ni dugu ni kratku kosu
  • No, zaboravi na ravne rezove! Nose se opušteni valovi koji oponašaju prirodnu strukturu kose
  • Društvene mreže donose niz inspirativnih fotografija ove frizure, a odoljele joj nisu ni slavne dame

Vrlo je lako pronaći primjere sjajnih dugih i kratkih frizura, no potraga za onom idealnom zna se pretvoriti u pravu nemoguću misiju ako si poželjela oblikovati kosu srednje dužine. Ako si ljubiteljica dužina koje spadaju u kategoriju 'ni dugo, ni kratko', na pravom si mjestu! Prema poznatim frizerima, postoji frizura koja će uspješno zadovoljiti navedene kriterije, a istovremeno djelovati mladenački i svježe.

Možda vas zanima S dugom kosom možeš sjajno izgledati i u 50-ima! Ovih 8 frizura to dokazuje! Rubrika Beauty Beauty

O njezinoj popularnosti svjedoči i podatak da je učestalo nose i zvijezde s holivudske A liste poput glumica Margot Robbie i Saoirse Ronan. S vremena na vrijeme rado joj se vraćaju i pjevačka diva Jennifer Lopez i vladarica Instagrama Kim Kardashian, budući da ima ona pruža sjajne mogućnosti za danju nadogradnju ekstenzijama, kao i nošenje umetaka te perika.

Da ne duljimo jer sigurno si dovoljno znatiželjna - riječ je o valovitom bobu srednje dužine. Stručnjaci za kosu bob smatraju najraznovrsnijom frizurom, a onaj 'A linije' trenutačno slovi i za najpopularniju frizuru na svijetu. No, vratimo se mi ipak zvijezdi ovog članka. Idealnu dužinu postići ćeš tako da kosu ošišaš na dužinu koja će sezati tik ispod brade. Trik je u tome da vrhovi budu nekoliko centimetara iznad lopatica jer ćeš tako usmjeriti pogled na vrat i dekolte odajući dojam suptilne senzualnosti.

Možda vas zanima Ove 3 boje kose bit će posebno tražene 2021. godine. Jedna je nadahnuta popularnom serijom Rubrika Beauty Beauty
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cenit Nadir (@cenitch)

Ako se odlučiš na ovu frizuru zaboravi na stroge, ravne rezove. Fokus je u ovom slučaju stavljen na kreiranje dojma meke i svilenkaste kose koja oponaša ležernu prirodnu strukturu kose. Možemo reći da je ovo frizerski pandan vizažističkom kreiranju savršenog 'no make up make up' izgleda, odnosno uspješnog kreiranja izgleda koji odaje dojam besprijekornog dojma u koji je uloženo minimalno truda (premda znamo da je to daleko od istine).

Možda vas zanima Ovu je frizuru svijet najviše tražio 2020. godine, jesi li je i ti guglala? Rubrika Beauty Beauty

Ovu frizuru je vrlo jednostavno stilizirati, a osim stvaranjem valova, možeš se poigrati i kombiniranjem razdjeljka u sredini i sa strane te kratkim ravnim ili dužim zavjesa šiškama. Spomenute šiške ove su godine bile pravi hit, a o njihovoj popularnosti svjedoči i podatak da su se prometnule u jednu od najtraženijih beauty pojmova u 2020. godini.

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

 

Photo: Pinterest

Komentari 0