Beauty

Pink Panda ima veliko proljetno sniženje - i do 70 posto! - a ovo su najbolji ulovi

  • Pink Panda ima proljetno čišćenje i velike popuste
  • Komadi make up-a sniženi su do 70 posto
  • Ponuda obiluje sniženim paletama sjenila i proizvodima za lice

Pink Panda webshop bio je jedan od prvih shopova zahvaljujući kojem su brojni svjetski brendovi kozmetike postali dostupni i u Hrvatskoj. Čak i danas, kada je dobar dio brendova već prisutan i u drogerijama, popularnost ovog sajta ne pada, a dio slave među poklonicama makeupa duguju i dobrim sniženjima koja često imaju. Svoje ''proljetno čišćenje polica'' oglasili su jučer, a mi smo provjerili što su to snizili te izabrali najzanimljivije artikle.

Možda vas zanima Misliš da ti sreća nije sklona? Možda bi trebala obratiti pozornost na samo jednu stvar Rubrika Beauty Beauty

Kistovi za šminkanje   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Mayani kistovi za šminkanje (sniženo s 221,99 na 79,99 kn)

Malo-pomalo, brojni su se odviknuli od nanošenja makeupa prstima i sada ga nanose kistićima i spužvicama. Za sve obožavatelje kistova, Pink Panda snizila je cijenu Mayani kistova. Desetodjelni setovi kistova prije su koštali više od 220 kn, a sada su dostupni za svega 79,90 kn. Identični kistovi dostupni su u bijeloj i roza varijanti, a mi ne znamo koji su ljepši. 

Proizvodi za lice 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Revolution kremasti korektor (snižen s 49,90 na 37,03 kn), Revolution puder u sticku (snižen s 59,99 na 37,07 kn)

Svjetsku slavu među beauty guruima doživio je Revolution kremasti korektor kojeg su brojni nazvali savršenom (i povoljnijom) kopijom Tarteova Shapetape korektora. Najpoznatije blogerice tvrde da se predivno nanosi, da sjajno prekriva podočnjake te da se ne uvlači u borice oko očiju. S obzirom da je trenutno snižen na 37 kuna, pravo je vrijeme da ga isprobamo. Nadalje, Revolution ima i svoj puder u sticku. S obzirom da je puder u sticku definitivno posljednji krik mode, i ovaj Revolution komad uselio se na našu listu želja.

Možda vas zanima Ružičasto rumenilo se vraća - izabrali smo odlične primjerke jer ova boja pomlađuje! Rubrika Beauty Beauty

Highlighter

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Revolution Rainbow Highlighter (snižen s 54,99 na 41,18 kn), I Heart Revolution kompaktni highlighter Star Struck (snižen s 59,99 na 44,51 kn)

Ako je netko poznat po ludo pigmentiranim highlighterima, onda je to definitivno Revolution. Na sniženju je jako zanimljiv highlighter u bojama duge i jako nas podsjeća na unicorn highlighter u kojem su mnogi uživali. Trenutno je snižen na 40-ak kuna i moramo priznati da izgleda primamljivo.

Palete sjenila 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Gore: I Heart Revolution paleta Galactic (snižena s 99,99 na 66,71 kn), Revolution Pro paleta Regeneration (snižena s 99,99 na 66,80 kn); Dolje: I Heart Revolution Mini paleta sjenila Nudes (snižena s 66,99 na 48,67 kn), Revolution X The Emily Edit The Needs Eyeshadow paleta (snižena sa 114,90 na 89,09 kn)

Ipak, priznajmo si, većina ljudi na Pink Pandu je otišla u potrazi za savršenim paletama sjenila za oči koje imaju dobar omjer cijene i kvalitete. Ako tražiš palete, nećeš biti razočarana ponudom. Sniženi su brojni poželjni komadi. Za sve ljubitelje nude nijansi, tu je Revolution X The Emily Edit The Needs Eyeshadow paleta (dolje desno) koja je puna neutralnih tonova, a za one koji se vole igrati bojama tu je paleta imena Galactic (gore lijevo) u kojoj slutimo prekrasne metalik boje koje će nas pretvoriti u prave zvijezde.

Možda vas zanima Najbolji drogerijski puderi (do 100 kuna) sa zaštitnim faktorom - jer sunce je opasno jako Rubrika Beauty Beauty

Ruževi za usne 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Nabla kremasti ruž, Red Lantern (snižen sa 104,99 na 86,62 kn), Revolution Pro Mat ruž, nijansa Instigator (snižen s 49,90 kn na 29,61 kn)

U konačnici, kad je riječ o ruževima za usne, na Pink Pandi ekskluzivno su dostupni Nabla ruževi za usne za koje mnogi blogeri tvrde da imaju savršen omjer cijene i kvalitete te da su bogati pigmentom, a istovremeno sjajno njeguju usne. Nešto manje njegujući, ali vrlo atraktivnih nijansi su Revolution ruževi koji se trenutno mogu naći po cijeni od 29,61 kn.

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0