Beauty 13. ožujka 2014.

Peter Philips iz Chanela prešao u Dior

Guliver Image/Getty Images.

Donedavni kreativni direktor beauty odjela kuće Chanel prešao je u konkurenciju. Peter Philips sada je najnoviji kreativni um u kući Dior.

"Počašćeni smo što je Peter Philips postao dio 'Parfums Christian Dior'. Njegov talent  te jedinstvena i moderna vizija ljepote prepoznatljivi su diljem svijeta", izjavio je Claude Martinez, predsjednik i CEO 'Parfums Christian Dior'.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Mnogi vide problem u Philipsovoj prepoznatljivosti. Ona je rezultat suradnje s jednom od, povijesno gledano, najvećih konkurencija Diora – kućom Chanel. U proteklih pet godina ovaj genije iz svijeta ljepote je kreirao neke od najprodavanijih i najomiljenijih Chanelovih proizvoda koji na online tržištu dosežu vrtoglave cijene. Jedan od takvih hitova je kultni Chanel Jade lak za nokte koji je na eBayu jednom dosegao cijenu od preko 100 dolara.

Ovaj vizažist koji svakom kolekcijom pomiče granice, s oduševljenjem je prihvatio novi izazov:

"Počašćen sam što mi je povjerena odgovornost za Christian Dior Make-up, čije vrijednosti, znanje i inovaciju poštujem. Veoma sam uzbuđen što ću raditi s njihovim timom i ući u Diorov svijet!"

Komentari 0