Beauty
Bobbi Brown

Ovu olovku za prikrivanje izrasta nahvalila je čak i beauty guruica Bobbi Brown

  • Kad makeup mogulica, kako vole nazivati Bobbi Brown, nešto pohvali onda to slušamo
  • Nedavno je tako u sklopu svog TikTok serijala o proizvodima koje se "mora iskušati" spomenula i ovaj
  • Riječ je o vrlo praktičnoj olovci za bojenje izrasta na obojenoj kosi - Bobbi kaže da "bez nje ne bi mogla živjeti"

Proizvod o kojem govori je dpHue's Root Touch-Up Stick, koji dolazi u četiri boje, plavoj, svijetlo smeđoj, tamno smeđoj i crvenoj. Bobbi ovu olovku za prikrivanje izrasta zagovara kao odlično rješenje između odlazaka u salon na bojenje. Kaže da uz pomoć ove olovke napravi "stvarno dobro brzinsko bojenje korijena kod kuće" i da će olovka biti posebno korisna onima čija kosa brzo raste i izrast je često vidljiv. 

Ovo nije prvi put da Bobbi Brown preporučuje ovakav proizvod pa izgleda da se dosta bavi tematikom sijede kose (i svi su joj savjeti dobri). Možda bi problemčić kod ove olovke mogla jedino biti cijena, ali i to ovisi koliko puta možemo obojiti korijen s jednom olovkom.  

dpHue's Root Touch-Up Stick | Autor: Promo Promo

Usto, dpHue's Root Touch-Up Stick napravljena je bez parabena, sulfata i silikona. S jedne strane ima aplikator u obliku olovke za nanošenje boje, a s druge kist kojom potom boju lakše i ravnomjernije rasporedimo po korijenu kose. Brend obećava da će ova privremena boja dugo trajati - otporna je na znojenje i neće se skinuti trljanjem, na primjer o jastuk kad spavamo. S kose će je skinuti tek sljedeće pranje.

Kako prikriti sijedi korijen kose Možda vas zanima Sakriveno u nekoliko sekundi: znamo najbolji trik protiv sijede kose i neobojenog korijena Rubrika Beauty Beauty

Nanošenje je jednostavno, uz pomoć olovke nanesemo količinu boje koju smatramo da je potrebna, a zatim je izblendamo kistom. Upute kažu i da ne smijemo odmah pipkati i prčkati po kosi - neka boja odleži nekoliko minuta bez diranja. 

dpHue's Root Touch-Up Stick | Autor: Promo Promo

Oni koji su ovu olovku za izrast koristili napomenuli su da je pomalo osjetljiva odnosno lomljiva tako da pritisak kod nanošenja mora biti lagan. Druga je kritika da je formula ponešto "ljepljiva", ali isto tako hvale da je tekstura na sijedoj kosi, kad se boja nanese, baš dobra. Ovaj brend ima još nekoliko proizvoda za prekrivanje sijede kose, na primjer i sprej koji ima istu namjenu kao ova olovka.

Olovka je dostupna na prodajnim stranicama Amazon, Sephora, Cult Beauty, Nordstrom, a cijena je oko 200 kuna. 

Photo: Instagram@justobbidotcom

Komentari 0