Beauty

Ovo su idelne mirisne kombinacije za proljeće - za tebe i tvog partnera

  • Novi miris sjajan je način da obilježimo dolazak novog godišnjeg doba i simboličko buđenje prirode
  • Za tebe smo ovoga puta izdvojili parfem iz nove edicije kultnog brenda "4711", a nismo zaboravili ni na muškarce
  • Oplemeni naredno razdoblje kombinacijom egzotičnih mirisa te se prepusti novoj olfaktivnoj čaroliji

Proljeće je uskoro pred vratima te je novo godišnje doba idealna prilika da u svoju rutinu unesemo svježi miris. Ovoga puta za tebe smo izdvojile novitet  iz asortimana kultnog brenda 4711. Od veljače postojeća kolekcija upotpunjena je novom novom varijantom legendarne kolonjske vode  4711 Acqua Colonia  - Lychee & White Mint . I u ovom se, kao i u dosadašnjim mirisima, kombiniraju dva kontrastna glavna sastojka kako bi se stvorio neodoljiv olfaktivni aranžman. Moderni sastojci liči i bijela menta obogaćuju liniju izuzetnim egzotičnim mirisima te popravljaju raspoloženje odišući pritom bezbrižnošću i lakoćom. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Parfem ti ishlapi čim izađeš iz kuće? Pomoću ovih trikova će ti trajati puuuno dulje Rubrika Beauty Beauty

Mirisom Lychee & White Mint, kreatorica mirisa Natalie Gracia-Cetto uspjela je stvoriti ekspresivan miris s jasnoćom i profinjenošću. Nadahnula ju je nova svijest potrošača o zdravlju, želja za zdravim načinom života i trend korištenja egzotičnih sastojaka iz prirode u kozmetici i osobnoj njezi. Moderna svježina kompozicije potiče naša osjetila da se prepuste nečem novom: transparentna voćnost i blaga svježina mente dolaze u međusobnu ravnotežu, a ova neočekivana igra stvara poseban olfaktivni preokret. Cijena 170ml iznosi 332 kune, a dostupan je u odabranim Müller prodavaonicama. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima S ove 4 stvari uništavaš si svoj najdraži nakit, zanimljivo, parfem je jedna od njih Rubrika Life&style Life&style

Ljetni povjetarac zarobljen u staklenu bočicu

Osim za žene, imamo i prijedlog savršenog proljetnog mirisa za muškarce. Od početka ožujka miris Baldessarini Ambré Eau Fraîche odvodi vas u luksuzni mediteranski ambijent. Nadahnut morskim plavetnilom i svježinom lakog povjetarca, ovaj karakteristični miris daje svom korisniku ležernu eleganciju te pruža osjećaj kao da je godišnji odmor došao ranije i donio miris suncem okupanih plaža. Baldessarini Ambré Eau Fraîche nova je varijanta bestselera Baldessarini Ambré, dosljedno intenzivan i senzualan, nadopunjen svježim uvodom u miris. Njegova je kompozicija stoga uvjerljiva kroz uravnoteženu igru dinamičnosti i muževne elegancije. Uz već karakterističan miris ambera, nova edicija upotpunjena je osvježavajućim notama bergamota i lubenice. Cijena za 90ml kolonjske vode iznosi 544 kune, a dostupna je u odabranim Müller prodavaonicama. 

 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.
 

Photo: Pr/ Iskon

Komentari 0