Beauty

Kao stvoreni za jesen - osvojila nas je nova kolekcija cvjetnih mirisa

  • Ekstrakti cvijeća povijesno se ubrajaju među posebno korištene prirodne sirovine i oduvijek su sastavni dio repertoara parfumera
  • Nekoliko kapi mirisa 4711 Acqua Colonia Pomegranate & Eucalyptus oživljava tijelo i duh
  • A pamuk i badem u mirisu zajedno razvijaju svoju punu ljepotu i stapaju se u blagotvornu kompoziciju

Buket jarko crvenih ruža za godišnjicu, šetnja ulicom obrubljenom ljupkim jasminom, prizor bujnog grma jorgovana: cvijeće govori više od tisuću riječi, a njegov miris također čarobno stvara neslućene osjećaje sreće. Zbog toga se ekstrakti cvijeća povijesno ubrajaju među posebno rado korištene prirodne sirovine i oduvijek su sastavni dio repertoara parfumera. 

Ipak može biti iznenađujuće da je u prošlosti i kuća mirisa 4711 objavila brojne cvjetne kolekcije budući da je 4711 danas poznata prvenstveno po svojim citrično-svježim Eaux de Cologne. Kao retrospektivu ranijih cvjetnih kompozicija kuća mirisa 4711 sada predstavlja cvjetnu kolekciju – i to sa spektakularnim izgledom. Dizajn pakiranja 4711 Echt Kölnisch Wasser, ikone među Eaux de Cologne, različito je obojen prikladno za svaku kreaciju. Mirisi se oslanjaju na svježinu Cologne 4711 Echt Kölnisch Wasser, a istodobno su ženstveni i nježni – jednostavno: cvjetno-svježi. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Novim cvjetnim nijansama ruža, jasmin i jorgovan 4711 sada proširuje klasični portfelj 4711 Echt Kölnisch Wasser trima novim mirisima koji neće oduševiti samo stalne potrošače. U cvjetnoj svježini tih varijanti ponovno se pokazuje raznolikost kuće mirisa 4711 koja nudi dobrodošlu promjenu u odnosu na omiljeni klasik mirisa. Svaki miris kolekcije Floral Collection posvećen je jednom sasvim posebnom cvijetu i parfumerski ga inscenira. Lijep poklon za sve koji cijene kultni karakter 4711 Echt Kölnisch Wasser ili jednostavno žele pokazati svoju naklonost „kroz cvijet”.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Eaux de Cologne za hladnije godišnje doba

Umotani u vunenu deku koja nas grije uživamo u blagotvornoj opuštenosti i slavimo ugodni osjećaj zime. Zimi se smirujemo, provodimo sate u razmišljanju i osjećamo se dobro u svom toplom domu. Raspoloženje koje odgovara mirisu 4711 Acqua Colonia Cotton & Almond. Ponekad koliko god je lijepo prepustiti se zimskoj opuštenosti - želimo mali poticaj kako bi smo se ponovno osjećali puni želje za akcijom. Dosta je zimske melankolije , idemo u duge zimske šetnje. Nekoliko kapi mirisa 4711 Acqua Colonia Pomegranate & Eucalyptus oživljava tijelo i dušu!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Možda vas zanima Ovaj klasik među parfemima savršen je odabir za ljetne večeri Rubrika Beauty Beauty

Cotton & Almond 

Meki, kremasti akordi bademovog mlijeka nježno su omotani u blago - baršunaste cvjetove pamuka. Pamuk i badem u mirisu zajedno razvijaju svoju punu ljepotu i stapaju se u blagotvornu kompoziciju. Kreacija koja nas grli kao mekana deka i pritom daje dobar osjećaj i sigurnost. Čarolija od bijele, baršunaste mekoće.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Pomegranate & Eucalyptus

Sočno - senzulane voćne note povezuju se s osvježavajućom živahnošću - kao ohrabrujuć osmijeh u hladnom zimskom danu. Pomoću ove kompozicije oraspoložujemo se iz razloga što voćno - kiselkasti miris mogranja aktivira osjetila, a aromantično - zeljasta svježina eukaliptusa pomaže nam da razbistrimo misli. Oba sastojka u trendu simboliziraju zdravlje i dobar osjećaj te se ujedinjuju u miris koji daje energiju, novu snagu.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0