Beauty

Ovo je najbolji ružičasti ruž koji sam ikad probala

Apsolutni sam zagovornik toga da dobar make up nije nužno skup ili dizajnerski, a u ovaj posebno nisam imala povjerenja iz nekog razloga. Na kraju sam se dobro prevarila

Yves Saint Laurentov Rouge Pur Couture ruž za usne je svakako jedan od onih legendarnih, no u mojim očima je u startu imao jednu manu - ima satenski finiš. No krenimo redom. Radi se o ružu koji garantira pigmentiranost i hidrataciju, a dolazi u dvije varijante, mat i satenskoj, od kojih je satenska svakako duže na tržištu, a i poznatija. Ruž dolazi u prekrasnom zlatnom pakiranju i djeluje vrlo luksuzno, a na njega sam naletjela sasvim slučajno, dobivši ga kao poklon. 

 

A post shared by Korana Marovic (@korana_marovic) on

Bio je to ruž u nijansi "19 Fuchsia" što je ujedno bio i drugi problem jer ova je ružičasta prava fuksija, s jakim plavim podtonom i bila sam uvjerena da ću s njom izgledati kao klaun. Osim što satenski finiš ima specifičan sjaj koji ne preferiram, bila sam sigurna da će mi se zbog toga ruž i topiti i curiti preko pola lica, no bez obzira na sve to jednu večer sam ga isprobala - i to je bilo to, ljubav!

Možda vas zanima 5 ruževa koji će dominirati 2018. Rubrika Beauty Beauty

Ruž ima prekrasnu, kremastu teksturu i fantastično je pigmentiran. Već u jednom namazu daje punu boju, a na usnama ostvlja osjećaj balzama. Poprilično je dugotrajan za jedan satenski ruž i pritom se ne topi na rubovima, a boja mi, na kraju se pokazalo, odlično stoji. Štoviše, mislim da bi ova nijansa dobro stajal većini žena, jer ima specifičan hladniji ton i vrlo je bogata. Iako je imao sve minuse na početku, na kraju mi je razbio sve predrasude.

Ruž košta 285 kn i može se kupiti u Douglasu, a svakako bi ga kupila opet, kao i u još nekoliko nijansi, s obzirom na to da je zaista prekrasan proizvod. 

Ocjena: 5/5  | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Možda vas zanima Ovo je najgori ružičasti ruž koji sam probala u životu! Rubrika Beauty Beauty

 

Photo: privatna arhiva Kristijana Musića

Komentari 0