Beauty

5 ruževa koji će dominirati 2018.

Uvijek se zgražavamo nad količinom make up trendova koji su nenosivi - pa smo danas odlučili skupiti one koji se uklapaju u našu svakodnevnicu. Ovih 5 ruževa idealno je za pregršt prilika tijekom aktualne sezone, ali i šire

Sama boja ruža, kao i njegova tekstura, nisu toliko bitne u ovoj priči - već tehnika. Kako pravilno nanijeti ruž ove sezone, na što pritom paziti i kakav efekt se time postiže, ključne su točke naše liste. A ovi savjeti ne predstavljaju samo lip trendove, već i bezvremenski dobre savjete.

1. Usne ljubilice

Iako vani imaju praktičnije ime "makeuout lips", riječ je o istoj stvari - usne koje izgledaju kao da su se maloprije strastveno ljubile. Idealno se postižu odabiranjem nijansi koje su vrlo slične prirodnoj boji vaših usnica, a nanose se tapkanjem ili punim namazom boje, pa magljenjem rubova. Taj blurry efekt je zbilja cool i savršena opreka savršeno iscrtanim usnama - unosimo dozu prirodnosti!

 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on

2. Savršeno iscrtan luk usne

Za ovo će ti trebati odlično našiljena olovka za usne i kremasti ili sjajni ruž ili tekući ruž u kombinaciji s highlighterom. Fora je u tome da se luk uz iscrtavanje i dodatno vizualno naglasi upadljivim highlighterom kako bi usnama dali veličinu odnosno volumen. Ovaj trik je prastar, ali uvijek pali!

 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on

Možda vas zanima 5 super jeftinih, a odličnih crvenih ruževa Rubrika Beauty Beauty

3. Vruća crvena

Okej, kada je crvena uistinu bila trend?! Viđamo je svake sezone ispočetka i apsolutni je klasik među ruževima. I ove sezone se nosi nekoliko tonova crvene, među kojima se ističe ona vatrenija nijansa s primjesom narančaste, ali je fora u tome kako se sada nosi - voljeli smo je sparivati s mačkastim tušem za oči, no danas je biramo uz golo lice i perfektno napravljenu bazu. Dojam? Elegantan, opušten, seksi.

 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on

4. Breskvica

Najčešće najdraži podton nude ruževa neupitno je onaj u boji breskve, koji daje dozu topline licu. Bilo da ga biraš u sjajnoj ili mat teksturi, fantastično se spaja s monokromatskim sjenilima, pogotovo u kakvim jarkim nijansama i sa šljokicama.

 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on

Možda vas zanima Jedinih 5 nude ruževa koje ćeš trebati za cijeli život Rubrika Beauty Beauty 5. Glossy usne

Za kraj smo ostavili ruž koji nije nužno ruž. Iako su sve popularnije vrlo glossy nijanse tekućih ruževa koje su dugotrajne makar se preslikavaju, u ovom slučaju najbolje je posegnuti za vrlo sjajnim (onako, baš mokrim!) sjajilom i nanijeti ga preko najdražeg ruža ili na gole usnice. Osim što je efekt nevjerojatno seksi, idealan je nastavak trenda sjajne kože koja će se nositi i dalje.

 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on

Photo: Instagram

Komentari 0