Beauty

Ovo je najgori ružičasti ruž koji sam probala u životu!

Kupila sam tekući ruž super poznatog brenda i očekivala čudesa - a dobila sam jedan od najlošijih ruževa koji sam probala u životu. Koja šteta!

Već duuugo sam pikirala tekući ruž od Kat Von D. Ipak, šuška se da je to jedna od najboljih formula na tržištu! Everlasting Liquid Lipstick osim što je super pigmentiran, dugotrajan i s laganom formulom, veganski je i nema parabena, što me zaista oduševilo. U Parizu sam (naravno!) otišla u prvu Sephoru i zasjela se za Kat Von D šalter. Primijetila sam da u moru "Lolita" djevojaka, ja apsolutno nisam ta, ali onda sam zamijetila najljepšu ružičastu na svijetu. "Melancholia" je tzv. rose-blush nijansa, a rekla bi da je dovoljno jarka, ali istovremeno i nježna, da je mogu prozvati idealnom zaigranom ružičastom za djevojke vrlo svijetle puti sa žutim podtonom (aka JA).

 

A post shared by Korana Marovic (@korana_marovic) on

Nijansu sam, očekivano, već sljedeći dan stavila na sebe i malo se preznojila jer već na prvi potez je bilo jasno da nešto ne štima; boja se nije lijepo nanosila na usne već je bila "patchy" (znaš onako kada se razvlači i skida istovremeno!), a pritom nije davala ni obećanu punu prekrivnost. Boja se jako sušila pa sam na kraju završila s nekoliko slojeva ne bi li postigla punu pokrivnost i ujednačen izgled. Na moju veliku žalost, izgledala je dobro samo na slici. Dala sam joj nekoliko šansi, uvijek me jako naživcirala pri apliciranju, bilo da je bilo preko olovke ili direktno na usnice. Moram napomenuti da ovim ne sudim svim Everlasting tekućim ruževima već samo ovoj nijansi, s obzirom na to da je neke tonove teže napraviti i da samim time formula ne mora biti jednako konzistentna, čak i kvalitetna. 

Možda vas zanima Pogodi na kojoj slici imam manje make upa? Rubrika Beauty Beauty

Znam da ga sigurno neću baciti ni pokloniti s obzirom na to da mi je zaista prekrasan, ali mislim da bi trebala pronaći kakav dobar duplić za ovu nijansu - jer s ovim ružem je prokleto teško raditi! Cijena ruža je 128 kn i može se kupiti na Katvondbeauty.com. Hoću li kupiti još koji ruž iz linije? Svakako!

Ocjena: 2/5  | Autor: miss7 miss7

Photo: miss7

Komentari 0