Beauty

Ovo je najbolji mat ruž koji sam probala - trajan je, a ne isušuje, stoji 40 kuna i dolazi u 39 nijansi

  • Pronaći odgovarajući mat ruž koji ne isušuje usne može se pretvoriti u veliki izazov
  • Novinarka miss7 portala uspjela je u tome i otkrila je o kojem se točno ružu i koje su njegove prednosti
  • Riječ je o Golden Rose mat ružu u sticku čija cijena iznosi 39,90 kuna i dolazi u 39 različitih nijansi

Obožavam ruževe za usne i bez njih se osjećam nekako "golo". Sigurna sam da razumiješ o čemu govorim. Međutim, isto tako si se vjerojatno i sama uvjerila koliko je teško pronaći svoj idealni ruž, a onda i odgovarajuću nijansu. No, lako za nijanse. Uvijek volimo isprobavati nove i eksperimentirati, zar ne? Ali kada je sama tekstura ruža u pitanju, pronaći "onog pravog" može biti veliki izazov

Možda vas zanima Pronašli smo "it" komad sezone idealan za krizme, maturalne večeri i vjenčanja! Rubrika Moda Moda

39 nijansi

Prema tome, moram istaknuti kako sam prava sretnica jer sam ga uspjela pronaći. I to po vrlo povoljnoj cijeni! Riječ je o Golden Rose mat ružu u sticku. Dostupan je na Golden Rose prodajnim mjestima, a možeš ga naručiti i putem njihove online trgovine. Točna cijena iznosi 39,90 kuna, a dostupan je u čak 39 različitih nijansi - od vrlo svijetlih pa sve do crne. 

Ruž dolazi u klasičnom pakiranju u bordo crvenoj boji koje je jednako za sve nijanse. Na dnu sticka nalazi se naljepnica na kojoj je naznačen broj nijanse. Već na prvi pogled može se uočiti kako je riječ o čvrstom pakiranju i da je vrlo mala vjerojatnost da će se otvoriti ili puknuti u torbi ili neseseru. 

 | Autor: miss7 miss7 Golden Rose - Velvet Matte Lipstick (nijansa 10)

Što ovaj ruž čini tako dobrim?

Sve nijanse imaju vrlo pigmentiranu i dugotrajnu formulu. Drugim riječima, ruž je postojan na usnama tijekom cijeloga dana i ne moram ga popravljati. Vrlo lako se nanosi i razmazuje unatoč svojoj mat teksturi, a znamo da je to često problem kod velikog broj mat ruževa. Premda mi nakon prvog nanošenja nije ostavio usne suhima i ispucalima, bila sam uvjerena da će se to dogoditi nakon dugotrajnog korištenja, ali nije.

Možda vas zanima Pronašle smo genijalne modele cipela koji će vizualno izdužiti tvoje noge Rubrika Moda Moda

Sigurno sada već misliš da mora imati barem jednu manu i pretpostavljam da ćeš pomisliti da se sigurno teško skida s usana. Ali... I tu je prošao na testu jer ga možeš skinuti doslovno s papirnatom maramicom bez problema. Na kraju ne mogu ne zaključiti da je ovaj ruž izuzetno dobar i da vrhunski radi svoj posao. Ako voliš mat ruževe, zasigurno bi trebala ovome dati priliku. Već sam spomenula da ima 39 različitih nijansi i uvjerena sam da ćeš pronaći svoju među njima. 

Photo: miss7

Komentari 0