Beauty
5 boja laka za nokte za ljeto 2021.

Ovih 5 boja lakova za nokte bit će u trendu ovog ljeta, neke su stvarno prekrasne

  • Nježan, glasan, upadljiv ili više voliš bezvremenost?
  • Ovog ljeta radije nosimo pet različitih boja lakova
  • Ovih 5 boja „ljetnih“ lakova za nokte idu uz svaki outlook 

Zbog pandemije se fokus ljepote jako preusmjerio na oči i nokte. Zbog maske za usta i nos, šminkanje usana trenutačno nažalost nije nužno u planu. Ali, postaje sve kreativnije na području sjenila i dizajna noktiju. Ako ti još uvijek nedostaje inspiracije za navedeno, u ponudi imamo nekoliko lijepih boja: trendovske boje lakova za ljeto 2021! Svakako postoji ponešto za svakoga.

1. Ružičasti tonovi

Nježni ružičasti tonovi su lijepi, ali ne previše kričavi. Ne kradu show izgledu, nego ga nadopunjuju i izvrsno usklađuju sa svakim modnim trendom. Općenito, pastelni tonovi velika su tema ovog ljeta pa ne čudi što se nježne boje također pridružuju trendovima lakova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IMARNI NAILS (@imarninails)

Ok, volimo povrće, ali ovaj trend manikure za ljeto nam je ipak malo upitan

2. Pistacija

Zeleno, zeleno i opet zeleno! Ova boja će nas ovog ljeta pratiti u nekoliko aspekata. Zbog toga su boje lakova za nokte pistacija, žada i kadulje osobito popularne. Svjetlosne nijanse svježe su i izgledaju sjajno, posebice s jednobojnim izgledom. Dakle, ako ovog ljeta želiš dati sjajnu izjavu u boji, odaberi lijepu nijansu zelene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda (@nailsbydevi)

3. Barbie ružičasta

Wow! Nijedna boja nije u trendu ove sezone kao jarka Barbie ružičasta. Upadljiva boja već je uočena na nekim sezonskim modnim pistama i začas se katapultirala u naša srca, jer nokti s vremena na vrijeme smiju biti malo „glasniji“. Lijepa Barbie ružičasta, koja privlači pažnju, savršena je. Izvrsno se slaže i sa sportskim izgledom traperica i sa slatkom cvjetnom haljinom.

Missice su odabrale svoje beauty favorite - pogledaj koji su kozmetički proizvodi proglašeni najboljima

4. Crna

Crni nokti su sve samo ne punk ili tmurni. Oni su cool, moderni i elegantni. Stoga je crni lak i ovog ljeta izvrstan izbor. Tamni ton izgleda osobito šik sa zlatnim prstenovima. Izgleda sjajno i može se prekrasno kombinirati sa svim izgledima.

5. Bijela

Sjajna bijela boja dobro se kombinira s raznim ljetnim izgledima. Iznad svega, čini da se ton kože čini tamnijim i naglašava ljetnu preplanulost. Svijetli ton također fantastično izgleda na nožnim prstima. Uz ružičaste ili zelene ljetne haljine bijeli nokti pružaju lijep kontrast.

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

Photo: Shutterstock

Komentari 0