Beauty

Missice su odabrale svoje beauty favorite - pogledaj koji su kozmetički proizvodi proglašeni najboljima

  • Proglašeni su pobjednici natječaja Value4Money: beauty
  • Doznaj koji su to kozmetički proizvodi osvojili čitateljice i stručni žiri
  • Pogledaj video s dodjele i upoznaj beauty favorite 

Ni inače, a pogotovo sada, u ovim nesigurnijim vremenima, mi missice ne želimo svoj novac olako rasipati i želimo znati da smo za svoj novac dobile najbolje – bez obzira jesmo li potrošile dvadesetak ili više stotina kuna. Baš zato je miss7 treću godinu zaredom održao natječaj Value4Money: beauty kako bismo skupa s vama, našim čitateljicama, ali i uz pomoć stručnjaka, doznali koji to proizvodi preparativne i dekorativne kozmetike ovog trenutka na tržištu najbolje odgovaraju kriteriju vrijednost za novac.

Tijekom trajanja miss7 Value4Money: beauty natječaja dali ste desetke tisuća glasova za omiljene proizvode iz ukupno 13 kategorija (Puder, Ruž, Maskara, Lak za nokte, Krema za lice, Posebna njega za lice, Njega kose, Njega tijela, Dezodorans, Oralna njega, New Entry, Eko kozmetika, Mali beauty uređaji), a svoje stručne ocjene dali su i članovi našeg žirija, dr. med. Nevia Delalle, dermatologinja, Zvonimir Franić, hair stylist, Sanja Agić, vizažistica te glavna urednica miss7, Tonkica Zlački. 

Pogledaj video dodjele i upoznaj pobjedničke proizvode: 


Eko kozmetika:

Mi missice volimo prirodno i eko, a najviše glasova u ovoj kategoriji osvojio je Dr. Hauschka Tonirajući fluid, ali ne samo to - i naš žiri je odabrao ovaj proizvod kao najbolji po kriteriju vrijednost za novac. 

 | Autor:

New Entry:

Puno je u posljednje vrijeme divnih beauty noviteta, no glasovi missica su odabrali Simple Kind to Skin micelarnu vodu kao najbolji, dok je žiri svoje povjerenje ukazao Vichy Liftactiv Specialist Peptide-C anti-ageing ampulama

 | Autor:

Oralna njega:

Bijeli, zdravi zubići znače predivan osmijeh, a za njega će se, po mišljenju i čitateljica i stručnog žirija, najbolje pobrinuti  pasta Signal Long Active Coco White. Čestitamo!  

 | Autor:

Lak za nokte:

Nokti su uvijek u prvom planu i missice vole kad su uređeni, a najviše svojih glasova dale su essence shine, last & go! gel laku, dok je cijenjeni žiri kao pobjednika u kategoriji odabrao trend IT UP N°1 lak za nokte, br. 153.

 | Autor:


Njega kose:

2020. smo više nego ikad naučile o kućnoj njezi kose, a izgleda da se puno koristila Balea Professional turban-maska koju su čitateljice odabrale kao svog favorita, dok je Biobaza Hair Repair šampon osvojio naš žiri.

 | Autor:


Dezodorans:

Važno je imati pouzdan dezić koji će nas štititi kroz dan, a svoje povjerenje missice su dale Biobaza Pink Spirit Deo kremi sa sodom bikarbonom, dok je Moja Oaza Citrus Energy deo stick osvojio glasove žirija.  

 | Autor:

Njega tijela:  

Za njegu svog tijela, missice najradije biraju Afrodita Professional ART of SPA Losion za tijelo Zeleni čaj, a žiri je odabrao Melem Intima losion.  

 | Autor:

Posebna njega za lice:

Naše čitateljice iznimno paze na svoje lice i većina njih je odabrala Balea Beauty Effect Retinol noćni serum kao omiljeni, dok je naš žiri svoje glasove dao Dermalogica Retinol Clearing Oil-u. 

 | Autor:

Krema za lice:

La Roche Posay Effaclar Duo (+) krema je osvojila čitateljice miss7, a Afrodita Q10 BOOST Krema za normalnu-mješovitu kožu naš stručni žiri.  

 | Autor:

 

Maskara:

Ništa kao maskara ne naglasi pogled, a missice najviše vjeruju Avon True Power Stay maskari, dok je stručni žiri odabrao essence I love extreme crazy volume maskaru.   

 | Autor:

 

Mali beauty uređaj:

Uvijek nam u njezi dobro dođu kvalitetni uređaji, a najveći dio naših čitateljica odabrao je Revlon Salon 2 u 1 četku za kosu za svog favorita, dok je žiri osvojio Braun Silk-épil 9 Flex 9-002. 

 | Autor:

Ruž:

Catrice Power Plumping gel ruž je ultimativni pobjednik u kategoriji - njega su odabrale i čitateljice i žiri. 

 | Autor:

Puder:

Ako podloga nije kvalitetna, teško da će ostatak make upa 'štimati' . To dobro znaju missice koje su većinom glasova odabrale jane iredale PurePressed Base Mineral Foundation REFILL kao najbolji u kategoriji, dok je naš žiri osvojio Avon Distillery Pressed to Impress. 

 | Autor:

Photo: Shutterstock/Getty

Komentari 0