Beauty 18. listopada 2019.

Ovih 5 beauty-trikova s kremom za ruke malo žena zna, a doista su sjajni

Shutterstock/Instagram.
  • U našim kućanstvima postoje – a da toga često nismo ni svjesne -  pravi mali „čudotvorni multipraktici“
  • To su, na primjer, općepoznati ocat, pasta za zube, soda bikarbona…
  • Jedan od takvih „multitalenata“ je i krema za ruke – otkrivamo ti 5 iznenađujućih beauty-trikova 

Ili je u našoj torbici, na pisaćem stolu ili pored kreveta: uvijek imamo negdje na dohvat ruke pakiranje kreme za ruke. I to je dobro – jer s njom se može puno više od njegovanja ruku. 

Možda vas zanima... (Pre)velike trepavice, umjetni nokti, tamni ruž... 8 beauty trendova koji muškarcima nisu mili Rubrika Beauty Beauty

Bori se protiv ispucanih vlasi 

Krema za ruke je nešto isključivo za ruke? Pogrešno! Kremu za ruke slobodno možeš nanijeti na vrhove kose. Tamo će sprječavati pucanje kose. Ali, pazi da naneseš tek malu količinu– inače će kosa biti previše masna. 

via GIPHY

Sprječava statični elektricitet na odjeći 

Haljina se stalno lijepi za čarape jer su oboje napunjene statičkim elektricitetom? I ovdje pomaže malo kreme za ruke. Jednostavno natrljaj malo kreme na ruke te nanesi na čarape. 

Možda vas zanima... Ovih genijalnih 5 beauty-trikova moglo bi ti doista promijeniti život Rubrika Beauty Beauty

Otklanja make-up

Razmrljala ti se maskara ili se razmazao ruž za usne, a nemaš kod sebe sredstvo za uklanjanje make-upa? Nema problema – krema za ruke će pomoći! Stavi malo kreme na maramicu te lagano obriši mrlju od make-upa. 

via GIPHY

Zamjenjuje ulje za nokte 

Kad si mažeš ruke kremom stavi dodatnu količinu kreme na pokožicu oko noktiju te je umasiraj kružnim pokretima. Naime, krema za ruke može bez problema zamijeniti ulje za nokte. 

Čisti cipele 

Na putu si na važan sastanak i primijetila si da ti se cipele više ne sjaje? Jednostavno stavi malo kreme za ruke na maramicu te prebriši time cipele. Ali, oprez: ovaj trik pali jedino na cipelama s glatkom kožom. 

Možda vas zanima... 'Beauty sleep' čini nas lijepima. No postoji i 'ugly sleep" - koje su njegove posljedice Rubrika Life&style Life&style

Komentari 0