Beauty

Ove tri boje lakova za nokte čine ruke mlađima

Lakovi za nokte mogu odlično poslužiti u vizualnom skrivanju znakova starenja na rukama i odvratiti pozornost s njih

Kada kažemo starenje kože, prva pomisao je na kožu lica, zar ne? No, istina je da prvi pokazatelji starenja kože nisu samo na licu, već i na rukama. Ako na to do sada nisi previše obraćala pažnju, sigurne smo kako će ti ubuduće (svjesno ili nesvjesno!) pogled padati i na nečije ruke. 

Osim što različite kreme pomažu u prikrivanju starenja kože na rukama, veliku ulogu imaju i lakovi za nokte. Ako ih pravilno odabereš, mogu imati anti-age svrhu. Tajna se krije u određenim bojama. 

Možda vas zanima S ova 3 make up trika bit ćeš najprivlačnija muškarcima, dokazano! Rubrika Beauty Beauty

Pogađaš o kojima je riječ?

Tri su boje koje imaju anti-age efekt na rukama, a to su crvena, narančasta i ružičasta

Crvena boja

No, s crvenim lakovima trebaš biti oprezna. Izbjegavaj one s plavim podtonom jer će naglasiti vene i "staračke" mrljice na rukama. Biraj one lakove na bazi narančaste jer ćeš tako skrenuti pozornost sa svih nesavršenosti na rukama, a fokus prebaciti na manikuru.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Narančasta boja

Isto vrijedi i za sve nijanse narančaste boje. S njom nikako ne možeš pogriješiti jer se savršeno uklapa uz svaki ten. Sama po sebi je veoma privlačna pa će tako i tvoje ruke izgledati privlačnije.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Možda vas zanima Kako odabrati svoju idealnu nijansu crvene za kosu? Rubrika Beauty Beauty

Ružičasta boja

Ružičasta je također mladenačka boja. Biraj tople nijanse ove boje jer ćeš postići neželjeni efekt s hladnim nijansama ove boje. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Ako želiš izbjeći kontra-efekt, zaboravi na svijetloplave, sive i žute boje, kao i lakove u boji koži, ali i jako tamne boje poput tamnocrvene, tamnoplave ili tamnoljubičaste. 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0