Beauty

Ove su kreme za lice s razlogom najpopularnije, a sada su konačno snižene

  • Hidratantna krema smatra se svetim gralom ljepote - važan je dio beauty rutine i nipošto je ne bismo smjeli preskakati
  • Na tržištu ljepote postoji nepregledan broj beauty brendova i kremi za lice, no samo su rijetke zaradile status omiljenih, a mi vam predstavljamo 5 kremi za lice koje su s razlogom popularne u svijetu
  • Iskoristi Black Weekend popust od 25% te na FABUspotu ugrabi neke od najpopularnijih krema današnjice koje te neće razočarati!

Iako će većina žena rado potrošiti novac na šminku, sigurni smo da će se sve do jedne složiti kada kažemo da preparativna kozmetika treba imati prednost ispred dekorativne. Svakodnevna i temeljita njega kože lica trebala bi biti prioritet svake žene pa tako bez hidratantne kreme za lice nikada ne bismo trebali napustiti kuću. 

Ukoliko je tvojoj koži prijeko potrebna hidratacija i moćni aktivni sastojci koji će nahraniti kožu, zagladiti sitne linije i bore, ujednačiti ten i licu vratiti blistavost, predlažemo ti da investiraš u jednu od ovih 5 krema koje te neće iznevjeriti.

ClLINIQUE Moisture Surge gel-krema za lice

 | Autor: Clinique Moisture Surge 100h Auto-Replenishing Hydrator gel-krema za lice (50 ml) - redovna cijena 373 kn / 49.51 eur, cijena 25. i 26.11. 279.75 kn / 37.13 eur - dostupno na FABUspot

Ova višenamjenska, brzo upijajuća Cliniqueova krema jedna je od omiljenih krema žena - s dobrim razlogom. Pruža 100 sati kontinuirane hidratacije i smirenje kože čak i nakon umivanja lica. Idealna je za jutro, večer ili prije make up-a. Ima finu gel teksturu koja lagano hladi lice, a već na prvo nanošenje daje fantastičan osjećaj hidratacije. Čudesna formula sadrži samo-obnavljajuću tehnologiju na bazi bio-fermentirane aloe vere i hijaluronske kiseline za intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju. Koža je nakon Clinique Moisture Surge 100h Auto-Replenishing Hydrator gel-kreme iznimno meka i glatka, bez osjećaja lijepljenja. Ne sadrži alkohol, ulja i mirise.

SHISEIDO Uplifting and Firming hidratantna krema za lice

 | Autor: Shiseido Uplifting and Firming hidratantna krema za lice (50 ml) - redovna cijena 1024 kn / 135.91 eur, cijena 25. i 26.11. 768 kn / 101.93 eur - dostupno na FABUspot

Poznat po svojim visoko sofisticiranim proizvodima koji kombiniraju tradicionalnu japansku medicinu, mudrost i tehnološke inovacije, Shiseido već 150 godina nudi nova rješenja za probleme kože i nove metode za postizanje savršene udobnosti kože i bezvremenske ljepote. Ova moćna 24-satna krema dio je linije hidratantnih anti-age krema s lifting efektom koje podižu, učvršćuju i osvjetljavaju kožu. Brzo regenerira dermu za čvršću i otporniju kožu. Posebno će te oduševiti njezina luksuzna i svilenkasta tekstura, savršena za dan ili noć. Shiseido Uplifting and Firming hidratantna krema kontrolira faktore koji mogu uzrokovati bezizražajnost kože, neujednačen ten i tamne mrlje, a osigurava zategnutiji izgled u samo tjedan dana, dok je unutar četiri tjedna koža vidno čvršća i blistavija. Ne sadrži parabene i mineralna ulja te je dermatološki testirana.

ORIGINS GinZing Ultra Hydrating Energy-Boosting krema za lice

 | Autor: Origins GinZing Ultra Hydrating Energy-Boosting krema za lice (50 ml): cijena prije 256.17 kn / 34 eur, cijena 25. i 26.11. 192.13 kn / 25.50 eur - dostupno na FABUspot

Origins GinZing Ultra Hydrating Energy-Boosting Cream je intenzivno hidratantna, bogata krema za trenutno osvježenje i blistavost kože. Riječ je o hranjivoj kremi koja osvježava i vraća energiju suhoj i dehidriranoj koži. Pogodna je za suhi tip kože. Green Tea Intense krema za lice sadrži fermentirani zeleni čaj, ulje sjemenki zelenog čaja i ulje sjemenki livadne kadulje za pružanje vlage i zaglađivanje kože. Blage je teksture s bogatom vlagom te čini kožu zdravom i zategnutijom. Formulirana s čistim fermentiranim ekstraktom zelenog čaja umjesto destilirane vode, ova krema bogata antioksidansima pruža intenzivnu hidrataciju bez da je ljepljiva ili preteška na koži. Proces fermentacije maksimizira njegovanje i brzo osigurava vlagu.

Korres Yoghurt linija 

 | Autor:

Redovna cijena Korres seta 380 kn / 50.43 eur, cijena 25. i 26.11. 285 kn / 37.82 eur  - dostupno na FABUspot

Ovaj popularni set sadrži bogatu pjenušavu kremu koja učinkovito uklanja nečistoće, make-up i maskaru, hranjivu kremu, izrazito bogate teksture namijenjenu za jako suhu kožu i gel za područje oko očiju koji pruža osjećaj hlađenja. Sva tri proizvoda u setu sadrže grčki jogurt koji pruža umirujući osjećaj hlađenja, te sadrže probiotike koji njeguju kožu. 

CLARINS Double Serum i krema za oči

 | Autor: Clarins Double Serum - redovna cijena 557 kn / 73.96 eur, cijena 25. i 26.11. 417.75 kn / 55.47 eur  - dostupno na FABUspot

Sva snaga kultnog Clarins Double Seruma sada i za tvoje oči. Dvostruka formula protiv starenja, u savršenom organskom skladu s kožom na području oko očiju, svoju snagu crpi iz bogate raznolikosti biljaka (13 biljnih ekstrakata, uključujući snažni duo - organski ekstrakt divlje krasuljice i kurkume). Serum s 96% prirodnih sastojaka koji učinkovito i vidljivo tretira sve znakove starenja: zaglađuje bore, smanjuje natečenost i podočnjake te jača kožu oko očiju. Trenutno djelovanje: oči se odmah čine blistavije i mlađe.

 | Autor: Fabuspot Fabuspot

Ukoliko ti se dopao naš izbor popularnih krema za lice, imamo super vijest za tebe! Ovaj vikend čeka te Black Weekend popust, 25. i 26.11.2022. na Fabuspot.com i u FABUspot parfumerijama -25% na gotovo sve! Istraži ponudu čak 70  brendova skincare-a, makeupa i mirisa, obavezno pogledaj blagdanske setove koji slove kao najljepši pokloni. Iskoristi plaćanje do 6 rata i besplatnu dostavu u cijeloj Hrvatskoj, a možeš se prijaviti na njihov Newsletter kako ne bi propustila ovu super akciju!

Photo: Shutterstock

Komentari 0