Beauty

Ove će frizure biti najveći hit ovog proljeća, tvrde profesionalci. Koju ćeš ti nositi?

  • Kosa koju je lako održavati bez čestih posjeta frizerskim salonima trenutno je u skladu s našim prioritetima
  • Slojevitost kose sjajan je način da imaš lakši osjećaj dok bez napora stvaraš volumen, teksturu, pokret i oblik svojoj kosi, a vraćaju se zanosne kovrče i retro frizure
  • Ako te zanima novi izgled, ali želiš da promjena bude suptilna i neupadljiva otkrivamo ti kako izgledaju hit frizure za proljeće koje nam stiže

Ako je nas 2020. ičemu naučila, to je da svi volimo frizere i stiliziranje kose. Posjet frizeru može transformirati naš izgled, ali i, što je još važnije, naše raspoloženje. Istini za volju, propustili smo mogućnost zasjati u ovom obliku 2020-te. Kada smo konačno pušteni natrag u salone, mnogi od nas odlučili su se za "sigurnosni rez" koji ne zahtijeva teško održavanje, a bob je postao najtraženiji rez godine. 
Što očekivati ​​ovog proljeća? Da bismo ti pomogli saznati, donosimo neke od najvećih trendova u kosi koje profesionalci predviđaju za ovu godinu. Bez obzira razmišljaš li o šiškama ili nježnim kovrčama pogledaj što je u trendu - tko zna, možda ćeš najbolju frizuru ikada imati baš ovo proljeće! 

Slojevita kosa prirodnog izgleda

Najglamuroznija verzija za modernu kosu 2021. godine? Slojevita, s vrlo preciznim središnjim razdjeljkom ili bočnim razdjeljkom: gdje god ga odlučiš nositi, razdjeljak je novi must have da bi tvoja kosa bila pod kontrolom. 
Nastaviti će se trendovi s lakim održavanjem, a u prvom će planu biti kraći krojevi i prirodne boje. Budući trendovi su odvažni, osnažujući i oslobađajući.

Koliko je zdrava tvoja kosa? S ovim brzim testom ćeš to lako otkriti

Ovaj stil uključuje super seksi čupave frizure, s puno labavih slojeva koji prirodno padaju. Bilo da se radi o glavi punoj prirodne kovrčave kose ili puštanju sijedih da sjaje, ovdje se radi o prihvaćanju onoga što si prirodno dobila (konačno) i poboljšanju tvog individualnog izgleda pravim stilom. Dugi slojevi vratili su se u obliku čupavih valova.

Možda vas zanima Isprobaj ove savjete koji će pomoći da ti kosa što dulje ostane čista Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Zavjesa šiške

Žene će 2021. tražiti odvažne frizure, umorne od istih starih koje nose godinama. Jedan od novih lookova za koji se odlučuju su mekane i koketne šiške zavjese, koje se mogu napraviti s različitim dužinama kose. Ovo je možda naš omiljeni trend koji dobiva na važnosti, šiške izgledaju i super stilski i pomalo retro. Šezdesete su bile vrijeme revolucije i ponovnog pronalaska, a tako će biti i 2021. Ovog puta očekuju te zabavniji stilovi, a zavjesa šiške izvrsna su opcija ako nisi spremna za klasične ravne šiške jer ne zahtijevaju odlazak u salon svaka dva tjedna kako bi šiške i dalje izgledale besprijekorno. Zavjesa šiške možeš lako fenirati kod kuće kako bi postigla veći volumen.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Bob

Bob odnosi mjesto na vrhu našeg popisa - možda je izumljen 1920-ih, ali stil je uvijek ostao jedan od najtraženijih ženskih frizura, razvijajući se kako godine prolaze. S godinama smo dobili razne preokrete na kroju: od lagano razbarušenog i uzburkanog izgleda, kratkog straga, ali dugog sprijeda do bobova sa središnjim razdjeljkom.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Možda vas zanima Želiš što prije dugačku lijepu kosu? S pomoću ova 4 savjeta će tvoja kosa brže rasti Rubrika Beauty Beauty

Uokvirivanje lica 

Iako ovo izgleda kao frizura od milijun dolara, zapravo se radi o šišanju u dva vrlo jednostavna sloja. Ako volite svoju dugu kosu i ne želite joj oduzeti nekoliko centimetara ili dodati klasične šiške, stilist i vlasnik salona sa sjedištem u Chicagu Alex Brown savjetuje da ovim stilom uokvirite lice. Suptilno uokvirivanje lica sjajan je način da oživite svoju dugu kosu i dodate joj oblik. Savijeni krajevi kose prema unutrašnjosti lica koje i sami lako možete oblikovati peglom dati će vam dinamiku i živahnost kose za kojom svi žudimo. 

U novoj epizodi showa "miss7live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE

Photo: Shutterstock

Komentari 0