Beauty

Ovaj začinsko-cvjetni pristupačni parfem iz dm-a miriše kao mnogo skuplji, luksuzni parfem

  • Ako si u potrazi za novim parfemom za nadolazeći godišnji odmor i večernje izlaske, imamo izvrstan prijedlog
  • Ovaj aromatični, pikantni parfem miriše doista fenomenalno
  • Sadrži i papar u svojim sastojcima, ali cijena ovog fenomenalnog parfema nije uopće paprena

Korištenje začina u parfemima ima dugu povijest, koja seže još u drevne civilizacije. Još tada su sastojci poput cimeta, klinčića, papra i kardamoma bili cijenjeni zbog svojih afrodizijačkih svojstava. Danas se ovi začini često koriste kao baza aromatičnih, začinskih parfema kako bi im dali dašak egzotike i senzualnosti. Za sve koji ne žele potrošiti previše novca na ovako zavodljiv miris, u drogeriji smo pronašli savršeni parfem - košta manje od 25 eura, ima ga u dm-u, ali miriše kao parfem koji košta najmanje 100 eura.

 | Autor: PR PR Foto: PR/Seductive Red by Guess

Možda vas zanima Novi lukusuzni proizvodi su stigli u dm, poslije MAC kozmetike, sada imaju i Chanel parfeme Rubrika Beauty Beauty

Aromatični drogerijski parfem 

Seductive Red by Guess miris je savršen za sve koji vole teške i dublje parfeme. Ako si tražila ovakav parfem, onda je tvoj lov konačno gotov. 

 | Autor: Amazon Amazon Foto: Amazon, Seductive Red by Guess

Seductive Red by Guess s bademom, trešnjom i ružičastim paprom u gornjoj noti, magnolijom i ljubičicom u srednjoj noti te mahunom tonke, mahunom vanilije i sandalovinom u donjoj noti, daje savršen začinsko-cvjetni ansambl koji miriše apsolutno skupo i luksuzno. 

Možda vas zanima Ovi mirisi su osvojili parfemskog Oscara u 2024. - možda je i tvoj omiljeni među njima! Rubrika Beauty Beauty
Photo: Unsplash+

Komentari 0