Beauty

Novi lukusuzni proizvodi su stigli u dm, poslije MAC kozmetike, sada imaju i Chanel parfeme

Čini nam se kako dm radi mnogo toga da bi poboljšao svoju ponudu luksuznih proizvoda. Iako je uvijek bio poznat kao mjesto na kojem pronađemo sve što nam je potrebno i nikad ne kupimo samo one stvari po koje smo došli, čini se da bi naša košarica sada mogla biti još više nakrcana. Naime, dm je uvijek imao veliki izbor brendova koji su dostupni široj publici, bilo da se radi o proizvodima za njegu kose, tijela, makeup proizvodima, ali i samim parfemima.

Otprije nekoliko godina veliki se naglasak počeo stavljati na domaće brendove, a čini se da je njihova iduća beauty stanica usmjerena na luksuz. Naime, prije nekoliko tjedana na svoju web trgovinu dm je dodao MAC proizvode, a sad su na red stigli ni manje ni više nego Chanel parfemi. Da, dobro si pročitala, na dm web trgovini možeš kupiti Chanel parfeme.

Možda vas zanima U dm su došli lakovi za nokte u 10 neodoljivih ljetnih boja - koštaju samo 2,55 eura i želimo ih sve! Rubrika Beauty Beauty

Kako su nastali Chanel parfemi?

Gabrielle 'Coco' Chanel lansirala svoj debitantski parfem No5, 1921. godine, a od tada je svijet parfema promijenjen. Naime, kultni parfem je nastao tako što je parfumer Ernest Beaux izradio portfelj uzoraka koje je Chanel isprobala i odabrale je peti prijedlog. Poslije popularnog No5 uslijedili su i Chanel No22 i trio koji se sada pojavljuju u Chanelovoj liniji Les Exclusifs: Cuir de Russie, Gardénia i Bois des Îles. S godinama je lista parfema bilvaa sve duža, a njihova popularnost sve veća. I dan danas, Chanel parfemi jedni su od najpopularnijih, a dm je prepoznao njihovu važnost uvrstivši ih u svoju ponudu. Važno je naglasiti da su ovi Chanel parfemi (za sada) dostupni isključivo putem dm web trgovine. U dm ponudi se nalazi 5 Chanel parfema za žene. Dostava se čeka dva do tri radna dana, a sve dostave veće od 49 eura narudžbe su besplatne.

Chanel N°5 

Foto: dm, Chanel No5 | Autor: dm dm Foto: dm, Chanel No5 (50 mL - 159,99 eura)

Chanel Allure

Foto: dm, Chanel Allure (50 mL - 159,99 eura) | Autor: dm dm Foto: dm, Chanel Allure (50 mL - 159,99 eura)

Chanel Coco Mademoiselle

Foto: dm, Chanel Coco Mademoiselle (50 mL - 159,99 eura) | Autor: dm dm Foto: dm, Chanel Coco Mademoiselle (50 mL - 159,99 eura)

Chanel Chance Eau Fraîche

Foto: dm, Chanel Chance eau Fraiche  (50 mL - 159,99 eura) | Autor: dm dm Foto: dm, Chanel Chance eau Fraiche (50 mL - 159,99 eura)

Chanel Chance Eau Tendre

 | Autor: Chanel Chanel Foto: dm, Chanel Chance Eau Tendre (50 mL - 159,99 eura)

Možda vas zanima Timothée Chalamet lice je parfema Bleu de Chanel, a novi spot potpisuje oscarovac Scorsese Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Instagram @chanelofficial

Komentari 0