Beauty

Kultne proizvode brenda MAC je od danas kupujemo preko dm web shopa. I neke su cijene niže!

MAC cosmetics je već dugi niz godina jedan od najpopularnijih beauty trendova. Iako je započeo kao brend dekorativne kozmetike s godinama je u svoju ponudu uvrstio i preparativne proizvode. MAC Fix + sprej, ruž Ruby Woo, Studio Fix puder, Stack maskara i brojni drugi proizvodi su s godinama stekli titulu kultnih i poslije toliko novih brendova i dalje im ne pada popularnost. 

 | Autor: Instagram @maccosmetics Instagram @maccosmetics

Prije gotovo deset godina imali smo sreću da MAC došao u Hrvatsku i više nije bilo žicanja svih poznanika koji putuju u inozemstvo da nam kupe neki od omiljenih proizvoda. MAC je otvorio nekoliko trgovina u Hrvatskoj, a neke su se nažalost zatvorile, tako da velikom broju ljubitelja brenda diljem Hrvatske ostaje mogućnost naručivanja. A sada je to još lakše.

 | Autor: Instagram @maccosmeticshrvatska Instagram @maccosmeticshrvatska Foto: Instagram @maccosmeticshrvatska

Naime, MAC cosmetics je dostupan u dm-ovoj web trgovini. Jedan od najjačih drogerijskih lanaca konstantno u svoju ponudu unosi nove proizvode, a ovo nam je posebno izmamilo osmijeh na lice. Na dm web trgovini dostupan je široki asortiman proizvoda, točnije 56 njih. U ponudi su se pronašli ruževi (24,90 eura), rumenila (34,90 eura), korektori (29,90 eura), kreme za lice i proizvodi za pripremu kože, proizvodi za obrve i kompaktni puderi (36,90 eura). Ipak, u ponudi nema četkica i tekućih pudera, kao ni paleta sjenila, posebnih kolekcija. 

 

Cijene nekih proizvoda su jeftinije u odnosu na druga web prodajna mjesta na kojima je MAC dostupan, nadamo se da će tako i ostati. MAC je za sada dostupan samo na dm web trgovini, a isporuka se očekuje u roku od 2 do 3 radna dana te je dostava besplatna iznad 49 eura. Ukoliko MAC postane dostupan u svim DM trgovinama diljem Hrvatske to će biti odlične vijesti jer će brend biti dostupniji, a vjerujemo da i ti kada kupuješ novu šminku želiš isprobati kako ti boja ruža ili pudera stoji na ten. 

Možda vas zanima Ista savršena nijansa, ali još nježnija formula: MAC-ov najobožavaniji ruž upravo je postao još bolji Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @iluvsarahii

Komentari 0