Beauty

Ovaj trik za kosu u jednom koraku stvara savršenu neurednu punđu svaki put

  • Obožavamo neuredne punđe koje istovremeno izgledaju veoma šik, a ne previše zalizano
  • Problem je što naša kosa zna biti neposlušna baš onda kada nam je bitno da ta "neuredna" punđa ispadne onako kako treba
  • Srećom, s ovim trikom i gumicom u jednom potezu trebala bi dobiti tu savršenu punđu u nekoliko sukundi

Neuredne punđe vrhunska su svakodnevna frizura. One miču kosu s naših lica na elegantan, ali nonšalantan način, a mogu se upotpuniti trakom za glavu ili ukrasnom vrpcom ili ostati ležerni s nekoliko pramenova koji padaju oko lica. No, ono što nas muči je to što ta nonšalantna punđa često ne ispadne tako ležerno skupljena i to baš onda kada nam je to potrebno. 

Možda vas zanima Prema frizerima, ovo su stvari koje trebamo izbjegavati raditi kod kuće ako želimo lijepu kosu Rubrika Beauty Beauty

Često nam gornji čvorovi pola vremena neuredno strše, ili pak previše stegnemo kosu te izgleda puno masnija nego što zapravo jest, čak iako si je tek svježe oprala. Ili je punđa toliko sićušna i šiljasta da zapravo uopće ne izgleda lijepo. Pa ipak, to nas ne sprječava da svako popodne vežemo svoju kosu u čvor.

@quintymirjam

Antwoorden aan @maibou_ MESSY BUN TUTORIAL! | slow enough now? | #hairtok #messybuntutorial

♬ Beggin' - Måneskin

Srećom, na TikToku je postala viralna nova tehnika koja jamči savršeno postavljen, dovoljno neuredan gornji čvor svaki put. Quinty Mirjam de Vries , koja na platformi ima više od 44 milijuna lajkova, pokazuje kako je jednostavan pokret zgloba sve što je potrebno za osiguranje savršene punđe. Vrijedi isprobati. Prvo, Quinty skuplja kosu u visoki rep, ali umjesto da je povuče do kraja, samo je provlači do pola kroz gumicu prije nego što uvije traku i prebaci kosu preko ruke. 

Seksi tekstura kose, nazvana "sekstura", tajna je fenomenalne kose, kažu profesionalci

Možda vas zanima Skidaju godine! Ove frizure poznatih dama će svakom licu dati pomlađeni izgled Rubrika Beauty Beauty

Cijeli postupak traje manje od 10 sekundi, što je još impresivnije kada shvatiš da ga je Quinty znatno usporila prema zahtjevima sljedbenika. Dakle, ovo bi bezbrižno mogla napraviti u 3-4 sekunde. Trebat će ti vrlo rastezljiva gumica za kosu kako bi omogućila pravi "zamah" zgloba. Nakon što svladaš potez, sve što trebaš učiniti da ga dovršiš je ugurati sve labave krajeve, kao i izvući sve dijelove sprijeda, ako želiš neuredniji završetak.

 

Photo: shutterstock

Komentari 0