Beauty

Ovaj sjajni ruž za 10 eura dobiva samo najbolje kritike - ne skida se ni kad jedemo, pijemo, ljubimo se

  • Ne isušuje usne, čini ih punijima, jeftin je i vrlo trajan - ovaj tekući ruž mogao bi te iz ljubiteljice mat ruževa preobratiti u ljubiteljicu sjajnih
  • Riječ je o Maybellineovom Super Stay Vinyl Ink tekućem ružu koji dobiva tisuće sjajnih recenzija na prodajnim stranicama
  • Nije ni čudo jer uzima najbolje od oba svijeta: ima trajnost mat ruža i izgled najboljeg sjajila za usne
  • Pročitaj također: Catrice sjajilo za usne: em ima efekt volumena, em okus džin tonika! Što više poželjeti?

Da, često se dijelimo na poklonice mat ruževa i na poklonice sjajnih ruževa, no čemu podjele? Najbolje prođu one žene koje uzimaju najbolje od oba svijeta. A ovaj Maybellineov draguljčič, svakako je vrh ponude tekućih ruževa i samog brenda - mogao bi preobratiti i zagrižene i isključive ljubiteljice ruževa bez sjaja.

No, kao što znaju svi koji su probali, ruž visokog sjaja nije jednostavno nositi. Najčešće im trajnost nije vrlina, lako se razmazuju i savršeno izgledaju tek kratko vrijeme. Kad počnemo jesti ili piti, možemo se oprostiti od te prekrasno nanesene boje... Naravno da mnogima tako dozlogrde glossy ruževi koji privlačno izgledaju samo ako šutimo, oprezno srčemo piće na slamčicu i ne pojedemo ni zalogaj.

Možda vas zanima Dijamantne usne najsjajniji su TikTok trend, a imamo i sve proizvode za najbolji učinak Rubrika Beauty Beauty

Srećom, Maybellineov Super Stay Vinyl Ink ruž vraća nam vjeru u tekuće ruževe - ima trajnost mat ruževa i izgled najboljeg sjajila za usne. A sve to za malo novca. I ne hvalimo ga samo tako. Na primjer, na Amazonu ima više od 12.000 recenzija s 5 zvijezdica, a na Ulta Beautyju 2700 recenzija s najvišom ocjenom. Kažu da je otporan čak i na ljubljenje...

"Stvarno sam impresionirana" napisala je jedna zadovoljna žena. "Preživio je i nakon jela, pijenja vode cijeli dan i nekoliko cigareta i nisam izgledala kao glavni lik na kraju horor filma. Veliki uspjeh." Druga je ostavila ovakvu recenziju: "Naručila sam Awesome nijansu i doslovno sam morala oribati ruž s usana sljedeći dan. To je sjajna nijansa za svaki dan. Ostaje na usnama i stvara dojam punijih usana. Tako je lijepo pogledati se u ogledalo nakon jela i spavanja i vidjeti da je boja još uvijek tu. Planiram kupiti više boja."

"Boja je prekrasna i sviđa mi se što ruž ne isušuje usne. A jednom kad se osuši, stvarno je postojan, ne moram se bojati na što će se sve preslikati" još je jedna od pozitivnih recenzija, kao i ova: "Nosila sam ovaj ruž na sinovom vjenčanju i nisam ga morala iznova nanositi. Boja nije odveć kričava i što je najvažnije, nije završila na mojim zubima. Ovo mi je odsad najdraži ruž!" 

 

 | Autor: Maybelline Maybelline

Maybellineov Super Stay Vinyl Longwear Liquid Lipcolor dolazi u čak 25 boja, a bočicu treba prije primjene dobro protresti, 5 sekundi otprilike, a zatim ruž nanijeti kao i svaki drugi te pustiti da se osuši. 

Cijene Maybellineovog SuperStay Vinyl Ink ruža kreću se od 10 do 12 eura, ovisno gdje kupijemo. Tako mu je cijena na Notinu 10,40 eura, na lijepa.hr 9,60 eura, a u dm-u 11,93 eura. 

Photo: Instagram@lipshine.id

Komentari 0