Beauty
Catrice sjajilo

Catrice sjajilo za usne: em ima efekt volumena, em okus džin tonika! Što više poželjeti?

  • Sjaj i još sjaja u ovo blagdansko vrijeme donose nam i sjajila - više nismo tako veliki pobornici mat usana
  • Ovo se sjajilo brenda Catrice, uz sve druge odlike, izdvojilo baš jednom - okusom džin tonika
  • Da ne zaboravmlo i ostale: povećava volumen usana i čini da zubi izgledaju bijeliji

Sad bismo rekli pa što više poželjeti od jednog sjajila za usne osim da je lijepe boje, hrani i njeguje i još stvara efekt dodanog volumena na usnama! Pa ništa više, zar ne? Ok, i da je pristupačne cijene. Checked! Checked! Checked! I checked! Na ovaj bonus koji nudi Cartriceovo sjajilo ne bismo se usudili ni pomisliti, ali dobro dođe. I sigurni smo da je itekakav mamac: okus džin tonika! 

Sjajilo za usne s ekstremnim efektom volumena i sjajnim završetkom već u nazivu Gin O'Clock najavljuje što nas čeka. Dolazi s uljem mentola (za volumen) i krastavaca (za hidratiziranost usana), ima učinak povećanja usnica te sjajan finish. Cijna sviih Gin O'Clock sjajila je 55,50 kuna osim boje Hot Ginger Shot koje stoji 31,90 kuna kako stoji na Catrice stranici,.

Catrice sjajila | Autor: Catrice Catrice

Možda vas zanima Svi savjeti i najbolji ruževi za stvaranje dojma punih usana na jednom mjestu! Rubrika Beauty Beauty

Prozirna tekstura ima fine srebrne svjetlucave čestice za maksimalni sjaj, a aplikator olakšava nanošenje. Catrice sjajilo dolazi u četiri varijante, Hot Chili, Hot Ginger Shot, Optical Teeth Whitening Effect i Sour Mood Booster - ova dva potonja imaju plavkasti i zelenkasti pigment u sebi kako sugerira i bočica, no ne oboje usnice u te boje. A kao što se iz naziva može zaključiti, osim efekta punijih usnica stvara se i dojam bjeljih zubiju. A sigurni smo i da se popravlja raspoloženje, za što je najzaslužniji okus džin tonika! 

 

Photo: Catrice

Komentari 0