Beauty

Ovaj pomalo neobičan trend lakiranih noktiju bit će hit ovoga ljeta

  • Ovaj trend lakiranih noktiju savršen je za sve koji žele nešto upadljivo
  • Ovdje također vrijedi pravilo „manje je više“
  • Naime, na nokte se nalakiraju mali detalji – otkrit ćemo ti o kakvim je to detaljima riječ

Trendovi lakiranja noktiju uvijek su priča za sebe. Dok neke žene vole prozirno i prirodno, druge žele upadljivo i šareno. Stoga ovog ljeta, uz decentne „caramel nokte“, postoji i jedan upadljiv trend – a zapravo nije baš toliko nov.

Možda vas zanima Evo zašto bi uvijek trebala kupovati velika pakiranja šampona i gelova za tuširanje Rubrika Beauty Beauty

Trend lakiranja noktiju za ovo ljeto

Zahvaljujući brazilsko-američkoj glumici Camili Mendes, ove godine su opet popularni takozvani „kaktus nokti“. Mali zeleni detalj na noktima bio je već prije nekoliko godina u modi, a ovo ljeto doživljava veliki povratak. Camila si je nalakirala na nokte mali kaktus na proslavi svog novog filma „Hulu“ i time je pokrenula novi trend lakiranja koji se munjevito proširio Instagramom.

Treba priznati kako je ovaj dizajn za nokte nešto posebno i možda nije po svačijem ukusu. Ali, limunski zelena i šarena francuska manikura, kakvu nosi Camila Mendes, aktualne su. Poanta je u tome da bi svoje nokte trebala „uskladiti“ s ljetnim temperaturama – stoga je mali zeleni kaktus savršen za to.

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0