Beauty

Ova tri standardna popularna muška proizvoda trebale bi od sada koristiti i sve žene - a evo i zašto

  • Jesi li ikada uhvatila svog dragog kako koristi neke od tvojih kozmetičkih proizvoda?
  • Ako jesi, neka te to ne nimalo ne čudi!
  • Zapravo, mogla bi ti malo istražiti njegovu kozmetiku i proizvode za njegu – tri sigurno odmah možeš koristiti

Nekako vlada mišljenje da smo mi žene, kad je riječ o proizvodima za njegu, barem pet svjetlosnih godina ispred muškaraca. Naime, imamo toliko različitih maski, krema i seruma.

Doduše, ti proizvodi nisu ništa bolji od muških beauty-proizvoda. Ponekad se isplati malo zaviriti na muški odjel u drogeriji. Možda čak uštediš nešto novaca…

1. After Shave

Nažalost, ovaj beauty-proizvod nije se nikada „probio“ do žena. A zapravo je jednostavno savršen: hladi i oživljava kožu. Osim toga, daje nam vlagu te smiruje kožu nadraženu od brijanja.

2. Ulja za kožu prije brijanja

Samo mali broj žena nanosi prije brijanja posebno ulje. Većina ni ne zna da takav proizvod uopće postoji. Ženska koža je puno osjetljivija od kože muškaraca pa ulje prije brijanja štiti kožu kod brijanja od ranica te istovremeno sprječava iritaciju kože. Dakle, definitivno spada u svaki beauty-ormarić.

Možda vas zanima Djevojčica sa slike izrasla je u jednu od najljepših žena svijeta, a mi znamo njezine beauty tajne Rubrika Stars Stars

3. Gel/krema za kosu

Obično je kosa muškaraca nešto deblja od kose žena. Dakle, nije ni čudo da češće koriste proizvode za stiliziranje. Ako si nezadovoljna svojim gelom za kosu, možda bi trebala proviriti u muški beauty-odjel.

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0