Beauty

Ova tri beauty trika najbolje je da odmah zaboraviš

Internet nudi beskrajnu inspiraciju kad je riječ o beauty rutini. Međutim, nisu svi savjeti s mreže iskoristivi. Ove definitivno nemoj ni iskušati

Na Internetu smo pronašle doista puno različitih trikova koji su vrlo korisni. Međutim, ima i nekih koji su katastrofalni, bezvezni i besmisleni. Dapače, čak mogu biti opasni! Poput ovih…

Pune usne zahvaljujući wasabiju 

Na Interenetu već duže vrijeme kruži trik za punije usne. Naime, na usne treba staviti ljutu wasabi-pastu (wasabi se još naziva i japanski hren i vrlo je ljut) kako bi usne natekle i izgledale punije. Molimo te da to ne isprobaš – osim što taj „trik“ iritira kožu, može izazvati ozbiljne alergijske reakcije. 

Možda vas zanima 3 beauty trenda koja su službeno out za jesen 2018. Rubrika Beauty Beauty

Domaće maske s cimetom 

Nemamo ništa protiv maski domaće izrade, ali jedino ako koristiš prave sastojke. Na primjer, cimet nema što raditi u maski za lice, jer taj začin jako može nadražiti kožu.

Možda vas zanima 5 beauty-trikova lijepih Francuskinja Rubrika Beauty Beauty

Otklanjanje mitesera ljepilom 

Ovaj trik je čak imao video-upute! Naime, tom famoznom maskom za lice navodno se lako mogu ukloniti miteseri, a među sastojcima za tu „domaću“ masku našlo se i ljepilo. Osim što se ta maska teško skida sa lica, čupa dlačice te nepotrebno iritira kožu. Nemoj ni pomisliti!

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0