Beauty

3 beauty trenda koja su službeno out za jesen 2018.

Osim odjeće, za jesen mijenjamo i beauty rutinu, a na ova tri trenda iz svijeta ljepote odmah možeš zaboraviti

Ako si već odavno spremna za čizme i pulovere, a sandale i lepršave haljine čine se kao stvar daleke prošlosti - nisi sama, u potpunosti te razumijemo! Ali ne mijenja se samo naša odjeća u jesen. Postoji i nekoliko beauty trendova kojima je odzvonilo, kao i nekoliko nadolazećih koje ćeš viđati češće nego ikad prije. U nastavku donosimo tri trenda koja su totalno OUT za jesen, ali i tri s kojima ćemo ih rado zamijeniti...

OUT: Sjaj na kapcima

Sjajni kapci zvuče fora u teoriji, ali u praksi uopće nisu tako jednostavni. Svaki put kad trepneš osjećaš svoj ljepljivi kapak i dosta je teško uopće nositi taj beauty look. Na sreću, OUT je za jesen! Ono što je IN su svjetlucava breskvasta sjenila koja dodaju jedan neutralan ton tvojim kapcima, a zbog svjetlucavih čestica ostavljaju dojam dimenzije na očima. 

 | Autor: miss7 miss7

Možda vas zanima Testirala sam jeftini i skupi šampon za suho pranje - rezultati su me iznenadili! Rubrika Beauty Beauty

OUT: Look "mokre kose"

Nešto u ovom looku jednostavno ne pristaje jeseni i hladnijim temperaturama. Znamo da kosa zapravo nije mokra, ali i dalje ostavlja takav efekt. Ono što je in je takozvani trend "staklene kose"! Sve se vrti oko visokog sjaja na kosi, ali bez mokrog izgleda. 

 | Autor: miss7 miss7

Možda vas zanima Donosimo ti recepte za prirodne preljeve za kosu (i to za svaku boju!) Rubrika Beauty Beauty

OUT: Zamrljane usne

Nježne nijanse koje ostavljaju blago umrljani look na usnama idealne su za ljetne varijante i tulume na plaži. Međutim, jesen ipak zaslužuje malo luksuza na usnama. IN su mat ruževi! Ali ne oni klasično mat... Nove formule takozvanih satenskih mat ruževa imaju tu baršunastu teksturu koju toliko volimo, ali su pune hidratantnih ulja za što udobniji osjećaj na usnama koji traje i traje do dugo u noć.

 | Autor: miss7 miss7

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0