Beauty
opuštena punđa

Ova romantična punđa omiljena je frizura holivudskih zvijezda ove sezone

  • U ponedjeljak održana dodjela modnih nagrada CFDA na jednom je mjestu okupila najveće hollywoodske zvijezde, a osim modnih izdanja, pažnju su privukla i ona beauty
  • Velika pozornost stavljena je na frizure, a čini se da je specifična punđa bila pravi pogodak
  • Nosile su ju Kim Kardashian, Lori Harvey i druge zvijezde, a opuštena frizura svima je prekrasno pristajala

Godišnja dodjela nagrada CFDA održana je ranije ovog tjedna te je privukla neke od najvećih zvijezda u Hollywoodu, koje su posebnu pažnju posvetile svojim modnim i beauty lookovima koji su savršeno upotpunjavali jedni druge. 

opuštena punđa | Autor: Instagram @loriharvey Instagram @loriharvey Foto: Instagram @loriharvey

Predivan primjer svojim su lookovima dale Lori Harvey i Kim Kardashian, koje su odabrale crne ženstvene haljine te slične romantične i opuštene visoke punđe, frizure koji su savršeno komplimentirale njihove haljine. Upravo su ovakve visoke punđe, inspirirane frizurama punđi iz 90-ih, jedna od najpopularnijih frizura ove godine te ju holivudske zvijezde vrlo često odabiru za razne prilike.

opuštena punđa | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Kim Kardashian

Frizura je zapravo dosta jednostavna za rekreirati s većinom kose koja je skupljena na vrhu glave, s dosta pramenova koji izviruju iz složene punđe, kako bi dobila opušteni i ženstven izgled, kao i nekoliko pramenova koji uokviruju lice. Dok je Kim odabrala upravo ovu verziju, s više pramenova i šiškama koje su predivno uokvirile lice, Lori Harvey nosila je frizuru s više strukture, jače zalizanom kosom i tek jednim dužim pramenom koji je uvijen padao preko lica.

opuštena punđa | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Jordyn Woods

Možda vas zanima Vlaga u kosi lako će pokvariti frizuru - imamo nekoliko trikova kako pobijediti ovaj problem Rubrika Beauty Beauty

opuštena punđa | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Sora Choi

Uz njih, jednako predivne verzije ove visoke punđe nosile su i Jordyn Woods, Naomi Watts, Saweetie i Sora Choi, s elegantnim frizurama te strateški smještenim 'odbjeglim' pramenovima. 

opuštena punđa | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Naomi Watts

Ova frizura odlična je alternativa trendy frizuri zalizane punđe, kao smo raspoložene za nešto opušteniju i romantičnu podignutu frizuru, a može se prilagoditi baš svakom tipu kose!

shag frizura Možda vas zanima Vintage shag frizura u moderniziranoj verziji hit je među svim generacijama Rubrika Moda Moda

 

Photo: Profimedia

Komentari 0