Beauty

Ova pristupačna maska za područje oko očiju ima učinak sličan botoksu, a voli je i Victoria Beckham

  • Umoran izgled očiju i izraženi podočnjaci čine da izgledamo starije nego što jesmo - zato se zdušno borimo protiv njih
  • Victoria Beckham pritom koristi masku za podočnjake brenda 111SKIN, Celestial Black Diamond Eye Mask
  • Ne samo da zateže kožu i čini je glatkom već inhibira i kontrakciju mišića što daje učinak sličan botoksu

Kad govorimo o njezi kože, svaka žena zna koliko je važno na odgovarajući naćin njegovati delikatno područje oko očiju. Stres s kojim živimo, premalo sna, godine... i oči mogu djelovati umorno, a područje oko njih biti natečeno. Stoga je posebno važno pronaći dobre proizvode za okoloočno područje, one koji će kožu održavati hidratiziranom i zategnutom.

Bivša spajsica i uspješna modna dizajnerica Victoria Beckham često nam je inspiracija kad je riječ o njezi kože. Uostalom i sama je pokrenula liniju preparativnih kozmetičkih proizvoda i makeupa. Između ostalog, priznala je da je fan brenda 111SKIN koji nudi široku paletu luksuznih proizvoda na njegu kože. 

Njegov Celestial Black Diamond Eye Mask je mini maska za područje oko očiju, i priličan hit među ljubiteljima beautyja koji traže proizvod za smanjenje tamnih podočnjaka i natečenih očiju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 111SKIN (@111skin)

Formula ovog proizvoda sadrži hijalurosku kiselinu koja ima hidratizirajuće djelovanje, niz peptida za jačanje, kao i obnavljajući retinol i vitamine tako da će dubinski nahraniti područje ispod očiju i smanjiti vidljivost sitnih bora i diskoloraciju. Poboljšana heksapeptidom za zatezanje i glatku kožu, ova maska ​​također inhibira kontrakciju mišića, što daje učinak sličan botoksu.

Victoria Beckham Možda vas zanima 5 beauty trikova Victorije Beckham za savršen makeup, onaj za punije usnice moramo isprobati Rubrika Beauty Beauty

Dostupna je za samo 15,70 eura, a samo jednan 20-minutni tretman daje vidljive rezultate. Nije ni čudo da ovaj proizvod nestaje sa zaliha čim se pojavi u web trgovinama. 

 | Autor: Pr Pr

Kako se koristi? Jednostavno. Nakon što očistimo lice, odvojimo zaštitni sloj s maske koja dolazi u dva dijela i zalijepimo ih područje ispod oba oka. Maknemo nakon dvadeset minuta i nježno utapkamo ostatke esencije u kožu. Za produljene rezultate 111SKIN preporučuje i korištenje Celestial Black Diamond kreme za područje oko očiju, ali i gela za učvršćivanje.

Celestial Black Diamond Contour Gel također jedan od njihovih bestsellera jer potiče obnavljanje stanica te tako ublažava znakove starenja i smanjio tamne krugove oko očiju. No ovaj je proizvod daleko skuplji, cijena je 124 eura. 

 | Autor: Pr Pr

 

Photo: Instagram@111SKIN

Komentari 0