Beauty

Ova maska za lice je poput HydraFacial tretmana kod kuće i vole ju i slavne dame

  • Imaš suhu i beživotnu kožu bez sjaja ili muku mučiš s komedonima i aknama te osjetljivom kožom lica - iS Clinical Tri-Active Exfoliant Masque može riješiti sve ove probleme 
  • iS Clinical maska kombinira fizički i kemijski piling u jednom, baš poput HydraFacial tretmana
  • Uz to, pruža toliko dobre rezultate da ju vole i Rosie Huntington-Whiteley, Jessica Alba i Lea Michele - vrijedi isprobati, zar ne?
  • Pročitaj više: Ovaj viralni primer licu pruža efekt filtera. Jesi li već isprobala ovaj drogerijski dragulj?

TikTok nije samo odlično mjesto za otkrivanje novih proizvoda, nego i za vidjeti razne proizvode i tretmane na djelu prije nego što se odlučimo na kupovinu. Od TikTokera volimo učiti nove make up trikove, sve o tome kako spriječiti ljuštenje skincare proizvoda ili kako se riješiti niti sebuma, a tako smo nedavno nabasali na video dermoestetičarke @cristinaxflawless koja obavlja HydraFacial tretmane u sklopu svog posla i koja kaže da iS Clinical Tri-Active Exfoliating Masque može pružiti rezultate koji su najbliži tome, a sve u udobnosti našeg vlastitog doma.

@cristinaxflawless My favorite at home mask duo for a HydraFacial deep clean! #facial #hydrafacial #diyfacial #athomefacial #skincare #skincareroutine #skincaretips #cloggedpores #sebaceousfilaments ♬ original sound - Cristina ❤️‍🔥 Esthetician

Kako djeluje iS Clinical Tri-Active Exfoliating Masque?

iS Clinical Tri-Active Exfoliating Masque, baš poput HydraFacial tretmana, nježno tretira lice fizičkim i kemijskim pilingom kako bi se uklonila prljavština iz pora i istovremeno posvijetlila i omekšala koža. Maska sadrži eco-friendly mikrozrnca koja nježno čiste kožu, a tu su i enzimi papaje koji otapaju odumrle stanice kože za nježan, ali snažan piling. Ostali ključni sastojci koje možeš naći u ovoj maski za lice su bakreni PCA (pirolidon karboksilna kiselina) koji pomaže stimulirati proizvodnju kolagena, salicilnu kiselinu za dubinsko čišćenje pora i ekstrakt brazilske crvene naranče za dodatnu dozu antioksidansa. Ova transformirajuća maska pomaže zagladiti i omekšati kožu kako bi ona bila vidljivo sjajnija.

Većina iS Clinical proizvoda je biljnog podrijetla i sigurni su za korištenje na osjetljivoj koži, a Tri-Active Exfoliating maska odlična je za rješavanje problema poput sebacealnih nakupina, komedona i akni, prema Cristini s TikToka. Druge prednosti koje ova maska pruža je trenutno zaglađivanje i ujednačavanje tena, izgled manjih pora te smanjenje vidljivosti finih linija i bora. Nije ni čudno što su brojne slavne osobe poput Rosie Huntington-Whiteley, Jessice Albe i Lee Michele, također obožavateljice brenda.

Kako se koristi Tri-Active Exfoliating Masque?

Tri-Active Exfoliating Masque se preporučuje koristiti otprilike jednom tjedno. Potrebno je navlažiti kožu lica vodom, zatim nanijeti tanki ravnomjerni sloj maske, nježno trljajući kružnim pokretima, a onda se samo ostavi da djeluje oko pet minuta. Tijekom tog vremena enzimi obavljaju svoju čaroliju i može se javiti blagi osjećaj zagrijavanja zbog povećanja mikrocirkulacije, ali to je normalno i nema razloga za brigu. Nakon što prođe pet minuta, maska se ispere hladnom vodom i koža lica osuši nježnim tapkanjem ručnikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Resorè (@resorebody)

Što kažu kupci?

Jedan kupac je rekao da mu je to omiljena maska za piling lica jer mu kožu čini mekom i sjajnom. Drugom se svidjelo što je maska prikladna za sve tipove kože i činjenica da se radi o pilingu koji ne uzrokuje iritacije. Treći je rekao da je izvrsna za njegovu osjetljivu kožu i da je riješila njegov problem začepljenih pora te kreirala sjajniji i čišći ten. Stoga, ako imaš umornu kožu, začepljene pore ili samo želiš da je tvoja koša blistavija i mekša, iS Clinical Tri-Active Exfoliating Masque vrijedi isprobati. Maska je dostupna za kupovinu putem linka. Cijena ove maske je 122,80 eura.

Photo: Instagram @rosiehw

Komentari 0