Beauty
Trendovi dugih noktiju za jesen 2024.

Ova 3 trenda za duge nokte bit će 'out' u jesen 2024., evo koja će tri trenda biti 'in'

  • Bila si na godišnjem odmoru i razmišljaš o povratku u rutinu? 
  • Možda je vrijeme za neke promjene koje će 'razbiti' svakodnevicu, na primjer, za novu manikuru za duge nokte 
  • Donosimo ti 3 najpopularnija trenda za duge nokte za jesen 2024. godine

Oblik i duljina noktiju stvar su ukusa. Ali, ako preferiraš duge nokte, jesen 2024. donijet će neke cool trendove koji su stvoreni za tebe. Prednost XXL noktiju u četvrtastom ili bademastom obliku: više prostora za mnogo kreativnih dizajna. Međutim, ovosezonski trendovi noktiju nisu toliko neobični, čak ni za duge nokte. 

Trendovi noktiju za duge nokte u jesen 2024.: ova 3 su 'in', a ova 3 su 'out'

Out: Metalik nokti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nailsdicami_

In: "Cloudy mirror" nokti

Oduševljeni smo s 'cloudy mirror nails' i novim trendom za jesen 2024. koji promovira glumica Vanessa Hudgens – posebice na dugim noktima. Ima smisla, jer je površina veća što dizajn čini još impresivnijim. Ali, što su točno 'cloudy mirror nails'? Možemo iz opisati kao zamućeno ogledalo - nokti izgledaju poput ogledala, ali su opet malo mutni i isprani. Kao da je preko njih stavljen veo. Boje su također malo prigušenije. Ovisno o željama, možeš odabrati omiljenu boju. Glumica je odabrala tamni ružičasti ton na bademastim noktima. Nokti prekrasno svjetlucaju na svjetlu.

Out: Šljokičasti lak za nokte

In: Svjetlucavi kamenčići

Bilo u kosi ili kao dio šminke: kamenčići su festivalski trend 2024. godine, osobito kada je riječ o Taylor Swift i njezinoj Eras turneji. Ali, s krajem ljeta i festivalske sezone, svjetlucavi trend jenjava, barem na licu i oko njega - ali pojačava se na noktima. 'Dragulji' za nokte su najljepši trend za duge nokte. Što je veća površina nokta, to se kamenčići mogu bolje rasporediti. Dva do tri svjetlucava kamenčića po noktu ne izgledaju previše, ali su apsolutno elegantni, čak i u svakodnevnom životu. Savjet: kao podlogu za look „mliječnih noktiju” koristi bijeli, poluprozirni lak i na kraju sve fiksiraj prozirnim lakom kako bi se kamenčići što dulje držali na noktima.

Možda vas zanima Krajnje je vrijeme za nokte s morskim motivima: evo 10 neodoljivih manikura za inspiraciju Rubrika Beauty Beauty

Out: Crni lak

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jess Smith (@tendrehands)

In: Crveno-smeđa do bordo crvena

Bogati crveni tonovi ponovno su u trendu. Bez obzira radi li se o toploj crvenkasto smeđoj ili ljubičastoj bordo boji, u jesen 2024. na noktima ćemo sve češće viđati tamne lakove s crvenkastim prizvukom – a zatim i trenutno popularne biab manikure (kao što se vidi na drugoj objavi na Instagramu u nastavku). Dok su crna i smeđa dominirale tamnim tonovima prošle godine, sada je opet popularnija crvena.

Možda vas zanima Slabi i lomljivi nokti često nas frustriraju, ali ovih 5 kućnih pripravaka su pravi spas Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @tiffanyabbigailebeauty

Komentari 0