Beauty
In i out stilovi obrva

Ova 3 stila obrva bit će 'out' u nadolazećim mjesecima, a ova 3 će biti 'in'

Obrve su središnja točka na licu koja može značajno utjecati na naš cjelokupni izgled, dojam koji ostavljamo kod drugih osoba, a čak nas mogu 'pomladiti' ili 'postarati'. No, koliko god puta pomislili da smo napokon pronašli oblik obrva koji savršeno pristaje našem licu, trendovi u beauty svijetu se mijenjaju (i to jako brzo) pa se često dogodi da, na svom licu, napravimo totalni zaokret i obrve oblikujemo na neki skroz drugačiji način.

Tako smo, krajem 90-ih, furali skroz tanke, gotovo nepostojeće, obrve, pa smo se malo 'opametili' i nakratko ostavili pincetu i zavoljeli punije obrve, pa smo ih tetovirali pa se opet vratili jako tankim obrvama... Svega je tu bilo, a s obzirom na to da se trendovi tako brzo mijenjaju, odlučili smo istražiti koji će to sitlovi obrva u narednim mjesecima biti 'in', a koji se već smatraju zastarjelima pa će biti 'out'.

Out: 'čupave' obrve

In: prirodne obrve

Već jako dugo pedantno oblikujemo obrve i pričvršćujemo ih gel teksturama tako da budu postojane tijekom dana. Ovo ljeto ipak se odlučujemo za najprirodniji način nošenja obrva. Sve što ti treba je četkica za oblikovanje obrva. Ne treba puno više od toga. Ali, naravno, obrve se još uvijek mogu popraviti. Međutim, za prirodne obrve trebala bi koristiti lagani gel koji osigurava čvrstoću. Savjet: tijekom oblikovanja s vremena na vrijeme prođi četkicom za obrve kroz dlačice kako bi se riješila viška gela i osigurala prirodan završetak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

2. Out: tamne naglašene obrve

Možda vas zanima Gel za obrve: što treba znati o ovom korisnom beauty pomagaču i 5 najboljih gelova za obrve Rubrika Beauty Beauty

In: izbijeljene obrve

Doduše, izbijeljene obrve sigurno nisu za svakoga, ali definitivno nismo htjeli prešutjeti ovaj trend, osobito zato jer potječe iz 90-ih te povremeno "živne". Ako želiš ekstravagantan izgled ili želiš isprobati nešto ludo, trebala bi uzeti u obzir ovaj trend. Osim toga, izbijeljene obrve mogu se „popraviti“ puno brže nego nova boja kose ili frizura. Bojanje obrva je stvarno lagano i može se vrlo jednostavno obaviti kod kuće. Naravno, možeš otići i u kozmetički salon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fem (@allfem)

3. Out: supertanke obrve

 | Autor: instagram @historyofplucking instagram @historyofplucking

In: tanke obrve

Svatko tko se sjeća 90-ih zna da tada obrve nisu mogle biti dovoljno tanke. Sve su dlačice uklonjene pincetom dok nije ostala samo uska traka. Međutim, ovaj se izgled nije vratio, nego njegova moderna verzija. Počupaju se tako da se prema kraju sužavaju. Drugim riječima: samo je stražnji kraj obrva pravilno obrađen i počupan. Prednost tankih obrva: luk je vidljiviji, a oblik se čini malo uglatijim nego inače.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Možda vas zanima Nikad lakše do prirodno popunjenih obrva otpornih na vodu i znoj! U dm je stigao još jedan hit novitet Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @dualipa

Komentari 0