Beauty

Obojene obrve u samo 10 minuta, a postojane i do 5 tjedana! Stigao je još jedan beauty novitet

Ako još nisi imala priliku isprobati neku polutrajnu boju za bojenje obrva kod kuće, jedan od takvih setova bi ti mogao u potpunosti preobraziti makeup rutinu. Oblikovanje, iscrtavanje i popunjavanje obrva obično zahtijeva barem deset minuta potpune posvećenosti uz olovku, razne gelove za obrve i pregršt pozitivnih misli da sve ispadne kako treba.

Ali umjesto da iznova i iznova, svakodnevno, ulažeš sav taj trud da bi kreirala obrve dostojne Care Delevingne, tvoje obrve bi mogle biti gotove prije nego što si se uopće počela šminkati jer to je čarolija bojanja obrva. Uz samo nekoliko minuta, pravi proizvod za bojenje i detaljne upute, možeš imati obojene obrve kod kuće, koje mogu trajati i do 5 tjedana. Postoji li išta bolje, pogotovo ljeti, uoči godišnjeg odmora?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Annie Schröter (@annie.shr)

Možda vas zanima Nikad lakše do prirodno popunjenih obrva otpornih na vodu i znoj! U dm je stigao još jedan hit novitet Rubrika Beauty Beauty

Ako si i ti umorna od trošenja nebrojenih sati na popunjavanje i iscrtavanje kako bi imala savršene obrve, dobro je znati da je L'Oréal Paris kreirao jedan odličan beauty novitet - Brow Color polutrajnu boju za obrve koja traje do 5 tjedana, a za nanošenje ti je potrebno samo 10 minuta. Koje su sve prednosti i kako se pravilno primjenjuje Brow Color polutrajna boja za obrve, doznaj u nastavku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dudu M (@dudubeauty_9)

Prednosti L'Oréal Paris Brow Color boje za obrve

L'Oréal Paris boja za obrve je osmišljena kako bi nam pružila upečatljivije i ljepše obrve prirodnog izgleda koje s vremenom postupno blijede. Za razliku od drugih proizvoda za obrve, koji zahtijevaju svakodnevno nanošenje, ova polutrajna boja osigurava da će naše obrve ostati besprijekorne do 5 tjedana. Dostupna je u tri nijanse koje odgovaraju različitim bojama kose i tonovima kože, što ju čini svestranim izborom za svakoga. Štoviše, formula je bez amonijaka, što osigurava da neće biti neugodnih mirisa i to će iskustvo primjene učiniti puno ugodnijim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JANKA POLLIANI (@polliani)

Možda vas zanima U dm su stigla sunkissed rumenila za osunčan izgled kože, čak i ako ne voliš provoditi sate na suncu Rubrika Beauty Beauty

Jednostavan postupak primjene

Jedna od istaknutih značajki Brow Color proizvoda je jednostavan postupak nanošenja. Ne moraš biti beauty stručnjak da bi postigla savršene obrve. Proizvod dolazi s postupkom u tri koraka koji je jednostavan za praćenje. Prvi korak uključuje miješanje boje s razvijačem boje. Drugi korak zahtijeva nanošenje mješavine na obrve uz pomoć priloženog aplikatora, pritom pazeći da obrišeš rubove za čist finiš. Potom je potrebno ostaviti boju da djeluje otprilike 5 do 10 minuta. Konačno, treći korak uključuje ispiranje boje i uklanjanje ostataka vlažnom blazinicom. Tako je jednostavno! U samo 10 minuta možeš imati obrve koje izgledaju profesionalno uređeno.

Možda vas zanima KIKO Milano ima popuste do 70%, a ovih 10 proizvoda do 5 eura odmah ubacujemo u košaricu! Rubrika Beauty Beauty

Dugotrajni rezultati

Ono što L'Oréal Paris Brow Color izdvaja od ostalih proizvoda na tržištu je dugotrajnost. Prvi rezultati vidljivi su nakon samo 5 minuta od nanošenja, a boja ostaje na mjestu do 5 tjedana. Svako pakiranje je namijenjeno za 10 upotreba što ovaj proizvod čini i isplativim rješenjem za održavanje lijepih obrva. Boja postupno blijedi, osiguravajući prirodan izgled i tijekom vremena. To znači da možeš uživati ​​u lijepim obrvama bez brige o čestim popravcima ili ponovnim nanošenjima makeup proizvoda.

L'Oréal Paris boja za obrve pomaže nam promijeniti način na koji pristupamo održavanju obrva kod kuće. Sa svojim jednostavnim postupkom nanošenja, dugotrajnim rezultatima i završnim lookom prirodnog izgleda, to je proizvod koji svatko može poželjeti jer je praktičan i učinkovit. L'Oréal Paris Brow Color možeš kupiti putem linka, po cijeni od 14,95 eura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessy Hartel (@jessyhartel)

Možda vas zanima Skin tintovi mogu biti pogodak ili potpuni promašaj - ovih 8 te sigurno neće razočarati! Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @vivabenard

Komentari 0