Beauty

Gel za obrve: što treba znati o ovom korisnom beauty pomagaču i 5 najboljih gelova za obrve

  • Jedna stvar koja veoma može promijeniti izgled lica su - obrve
  • Uz redovite odlaske na uklanjanje viška dlačica kako bi naše obrve bile uredne, volimo ih urediti i kod kuće i smatramo to dijelom makeup rutine
  • Kao i frizure, trendovi kod izgleda obrva se mijenjaju često, a mijenjaju se i proizvodi koje koristimo

Mi smo onaj tim koji kada ima uredne obrve nema ni potrebe za puno šminkanja jer se odmah osjećamo bolje i spremnije za dan pa zato volimo otkrivati nove trendove u svijetu uređivanja obrva. Pomade za obrve su bile veliki trend jedno vrijeme, zatim smo se vratili na olovke, a sada je došlo vrijeme na gelove za obrve. Trend korištenja gela za obrve ne prestajemo viđati na TikTok-u i moramo priznati da nam se veoma svidio obzirom da je sam postupak brz i jednostavan.

Foto: Instagram @jasminehollins | Autor: Instagram @jasminehollins Instagram @jasminehollins Foto: Instagram @jasminehollins

U prošlosti su žene koristile olovke i šablone za oblikovanje obrva, no danas je gel za obrve neizostavan proizvod u make-up torbici. Pune obrve su doživjele veliki boom prije nekoliko godina kada su ikone poput Care Delevingne dospjele u središte pozornosti zbog svojih uočljivih obrva. Taj trend se ponovno vraća zahvaljujući začešljavanju obrva s gelovima.

Foto: Instagram @caradelevingne, pokrenula je trend jakih obrva | Autor: Instagram @caradelevingne Instagram @caradelevingne Foto: Instagram @caradelevingne, pokrenula je trend jakih obrva

Prozirni gelovi za obrve služe za postizanje lepršavijih obrva, ali isto tako su izvrsni za zaglađivanje ili oblikovanje. Međutim, važno je odabrati pravu formulu prema vlastitim potrebama i prema tome kako želite da obrve poprime oblik. Gelovi za obrve moraju imati dobru postojanost i biti čvrsti kako bi trajali cijeli dan bez ljuskanja.

Kako koristiti gel za obrve? Počešljaj obrve u smjeru prema vanjskoj strani lica, zatim popuni rupice na obrvama i ponovno začešljaj gelom onoliko puta koliko je potrebno da dobiješ željeni izgled. U nastavku donosimo 5 gelova za obrve koje se isplati probati.

Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Extreme Hold Laminated-Look Sculpting Wax

Anastasia Beverly Hills je jedan od najpoznatijih brendova proizvoda za obrve, a njezin legendarni Sculpting Wax je proizvod koji svi make-up entuzijasti moraju isprobati. Samo pažljivo, potrebno je jako malo proizvoda koristiti jer inače ostavlja previše ljepljiv izgled.

Foto: Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Extreme Hold Laminated-Look Sculpting Wax (25,99 eura) | Autor: Anastasia Beverly Hills Anastasia Beverly Hills Foto: Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Extreme Hold Laminated-Look Sculpting Wax (25,99 eura) Benefit Gimme Brow + Volumising Brow Gel

Zahvaljujući sitnoj četkici ovaj proizvod daje volumen, a niti jedna vlas ne ostaje u zraku. Za razliku od većine sličnih proizvoda s ograničenim rasponom boja, odstupno je čak 10 nijansi, uključujući boje za sijede obrve i crvenokose.

Foto: Benefit Gimme Brow + Volumising Brow Gel (30,79 eura) | Autor: benefitcosmetics.com benefitcosmetics.com Foto: Benefit Gimme Brow + Volumising Brow Gel (30,79 eura)

Schwarzkopf got2b Gel za obrve i kosu

Ovo je vrlo vjerojatno najviralniji gel za obrve, a radi upravo to što i piše na kutiji - lijepi obrve. Ne možemo vjerovati da je tako pristupačan jer odrađuje zavidan posao. Cijena ovog proizvoda je 7,95 eura.

Foto: PR/ got2b gel za obrve i kosu (7,95 eura) | Autor: Pr Pr Foto: PR/ got2b gel za obrve i kosu (7,95 eura)

Glossier Boy Brow

Ovaj proizvod prvi put je lansiran davne 2015. godine. Ova formula jednostavna za korištenje i za nadopunjavanje tijekom dana. Mije najčvršći gel od ponuđenih, ali dobro radi posao. 

Foto: Glossier Boy Brow (26 eura) | Autor: Glossier Glossier Foto: Glossier Boy Brow (26 eura)

Huda Beauty #BOMBBROWS Full N'Fluffy Fiber Gel

Sićušna precizna četkica premazuje dlake obrve i tako ih zaglađuje, a u isto vrijeme im dodaje boju. Proizvod koji je dva u jedan.  

Foto: Huda Beauty #BOMBBROWS Full N'Fluffy Fiber Gel (18.99 eura) | Autor: Huda Beauty Huda Beauty Foto: Huda Beauty #BOMBBROWS Full N'Fluffy Fiber Gel (18.99 eura)

Photo: Instagram @iluvsarahii

Komentari 0