Beauty
Najbolji parfemi na Amazonu

Ova 3 parfema trenutačno su najprodavaniji mirisi na Amazonu - nisu svi očekivana imena

  • U potrazi za savršenim parfemom možeš se brzo izgubiti, jer izbor je golem i lako se možeš izgubiti 
  • Stoga donosimo tri parfema koja su trenutno najpopularnija na Amazonu
  • Osim što imaju najbolje ocjene, najbolji su omjer cijene i kvalitete, prema brojnim kupcima

Svatko bi želio dobro mirisati. Uz opću njegu tijela, možeš si pomoći i s odgovarajućim parfemom. Ali, ponekad jednostavno ne znaš koji bi to parfem trebao biti. Želiš li više slatko-orijentalno, cvjetno ili pak nešto svježe? Što kažeš na tri bestsellera, koja su do sada na Amazonu dobila ukupno preko 32.000 recenzija – i sve su uglavnom pozitivne? Evo tko je na broju 1, 2 i 3 kod kupaca parfema na Amazonu:

Broj 1: CALVIN KLEIN ck one Eau de Toilette

Nijedan miris nije tako popularan kao 'ck one' Calvina Kleina. Klasična bočica je već prilično impresivna i lijep je dodatak svakoj polici s parfemima. Ali, sadržaj bočice je pravi hit, barem je tako do sada osjetilo preko 20.000 korisnika, jer je od preko 25.200 primljenih recenzija miris postigao ocjenu 4,6 od 5 zvjezdica. Parfem 'ck one' se opisuje kao ikonski miris modernosti jer je svjež, upečatljiv i primjenjiv na svakoga. To je uglavnom zbog interakcije zelenog čaja s ružama i ljubičicama, mošusom i jantarom, prekrivenim notama bergamota, limuna i mandarine. Savršen miris za ljeto, ali i svako drugo godišnje doba - kada želiš mirisati svježe. Cijena: 26,83 eura. 

 | Autor: Amazon Amazon

Broj 2: NIVEA SUN Eau de Toilette

Kako zapravo miriše ljeto? NIVEA SUN Eau de Toilette vjerojatno najbolje odgovara na to pitanje. Svima nam je poznat miris Nivea mlijeka za sunčanje - a što više miriše na najljepše doba godine od kreme za sunčanje? Kultni brend je prije nekoliko godina lansirao svoj drugi miris, nakon prvog parfema koji miriše na kultni Nivea losion za tijelo koji na tvojoj koži dočarava osjećaj ljeta. NIVEA SUN sastoji se od finih cvjetnih akorda, a zaokružuju ga bijele začinske note i drvenasti tonovi. Tako je nastao topli miris koji ne predstavlja samo ljeto, nego i senzualnost. Cijena: 30,34 eura. 

 | Autor: Amazon Amazon

parfemsko ulje Možda vas zanima Miris parfema prebrzo nestane? Parfemska ulja dobro su rješenje jer traju cijeli dan! Rubrika Beauty Beauty

Broj 3: YOOOP! Le Bain Eau de Parfum for her

'Le Bain' od JOOP-a! teško je nadmašiti kada su u pitanju orijentalne mirisne komponente. Dakle, ako voliš nešto malo teže i jako toplo, ovaj miris je izvrstan izbor – a to je i pravi klasik. Mješavina zrna tonke, pačulija i zavodljive vanilije daju ovom mirisu senzualnost koju upotpunjuju sandalovina, jasmin i ruža. Ali, parfem ne predstavlja samo zavodljivost, 'Le Bain' se ne može lako nadmašiti kada su u pitanju elegancija i ekskluzivnost. Cijena: 26,98 eura. 

 | Autor: Amazon Amazon

Zimski parfemi za muškarce Možda vas zanima 10 najboljih muških parfema za zimu: mogu biti idealan poklon dragome, bratu, tati... Rubrika Beauty Beauty
Photo: Amazon

Komentari 0