Beauty
Zimski parfemi za muškarce

10 najboljih muških parfema za zimu: mogu biti idealan poklon dragome, bratu, tati...

  • Ako razmišljaš što pokloniti svom dragom za blagdane, zimski parfem je rješenje. Imamo 10 mirisnih ideja 
  • Sada kada je zima ovdje, dobro odabran miris za hladno vrijeme postaje više od pukog dodatka
  • S odvažnim začinima, zavodljivim mirisom drva ili kože te ukusnim slatkim notama, najbolji muški parfemi odnosno zimski parfemi za muškarce osigurat će veliki osmijeh na njegovom licu

Muškarcima je teško kupiti poklon? Pa, ako malo bolje razmislimo, to i nije tako nemoguća zadaća. Priznali to dečki ili ne, svi vole lijepo mirisati. Stoga je fini muški parfem zasigurno poklon koji će razveseliti tvog dragog. Topli, bogati i zavodljivi, ovo su zimski mirisi koji bi se trebali naći na popisu za kupovinu ove zime. Svaki od ovih muških parfema za zimu je potpuno novo izdanje za 2023. godinu…

1. Jean Paul Gaultier Le Male Elixir Parfum

Parfem Le Male Elixir Jeana Paula Gaultiera hrabra je mirisna kombinacija koja zaslužuje pozornost, donoseći luksuzni štih legendarnoj kolekciji Le Male. Ovaj parfem otvara se živahnim naletom lavande i mente, stvarajući svježu, ali toplu dobrodošlicu. Začinsko srce od vanilije i smole vodi do bogate baze meda i duhana. Cijena: 110,90 eura. 

Gornje note: Menta, lavanda

Srednje note: Benzoin, vanilija

Bazne note: Tonka mahune, med, duhan

Godišnja doba i dugovječnost: Njegova toplina idealna je za hladnije mjesece, savršena za zimske večeri. Dugotrajnost je impresivna, traje 7+ sati.

 | Autor: PR PR Foto: PR/parfem za muškarce

2. Paco Rabanne Invictus Victory Elixir Parfum Intense

Invictus Victory Elixir Parfum Intense od Paca Rabannea intenzivna je iteracija proslavljene linije Invictus, koja utjelovljuje trijumf i snagu. Lavanda s paprom i kardamomom vode do srca od tamjana i pačulija. Baza je bogata mješavina vanilije i tonke, stvarajući zadivljujući trag. Cijena: 135,59 eura. 

Gornje note: Lavanda, kardamom, crni papar

Srednje note: Tamjan, pačuli

Bazne note: Vanilija, Tonka mahune

Godišnja doba i dugovječnost: To je miris koji blista zimi, osobito tijekom svečanih okupljanja ili noćnih provoda. Traje nevjerojatnih 7+ sati.

 | Autor: PR PR Foto: PR/parfem za muškarce

3. Valentino Born In Roma Uomo Intense Eau de Parfum

Valentino’s Born In Roma Uomo Intense moderno je, aromatično izdanje iz 2023. godine sa složenim i intrigantnim profilom mirisa.
Miris se otvara začinskom/slatkom burbon vanilijom, nakon koje slijedi srce mirisne lavande. Slaže se u zavodljivu drvenastu bazu vetivera. Vrlo otmjeno. Cijena: 99,90 eura. 

Gornje note: Burbon vanilija

Srednje note: Lavanda

Bazne note: Vetiver

Godišnja doba i dugovječnost: Ovaj svestrani zimski miris savršen je za uredska okruženja i noćne izlaske, traje 8+ sati s umjerenom snagom.

 | Autor: PR PR Foto: PR/parfem za muškarce

4. Viktor & Rolf Spicebomb Infrared Eau de Parfem

Spicebomb Infrared by Viktor & Rolf je eksplozivan dodatak asortimanu Spicebomb, koji nudi vatreno i intenzivno iskustvo mirisa.
Pali toplinom crvene paprike, cimeta i dodirom kože. Baza od smole i drva dodaje dubinu i toplinu, stvarajući zavodljiv trag. Cijena: 117,49 eura. 

Gornje note: Crvena paprika, cimet

Srednje note: Koža

Bazne note: Smolasti drveni akord

Godišnja doba i dugovječnost: Spicebomb Infrared idealan je za zimske izlaske. Njegova toplina i intenzitet savršeni su za hladne večeri i intimna okruženja, uz to traje 7+ sati.

 | Autor: PR PR Foto: PR/parfem za muškarce

Parfemi s notom vanilije Možda vas zanima 13 najboljih parfema koji mirišu na vaniliju - i 13 mirisnih kategorija u kojima su pobjednici Rubrika Beauty Beauty

5. Guerlain Habit Rouge Rouge Prive Eau de Parfum

Guerlainov Habit Rouge Rouge Privé je luksuzan, profinjen miris koji otkriva zrelog i samouvjerenog muškarca. Otvarajući se citrusima i začinima, brzo otkriva srce od kože i cvijeća. Baza je klasična Guerlainova mješavina vanilije i pačulija, koja nudi bogatu i raskošnu završnicu. Cijena: 114,17 eura. 

Gornje note: Bergamot

Srednje note: Pačuli

Bazne note: Vanilija, akord kože

Godišnja doba i dugovječnost: Savršen zimski dnevni miris, idealan je za formalne događaje ili ured. Traje 5+ sati, primjetan je, ali nikad prenapadan.

 | Autor: PR PR Foto: PR/parfem za muškarce

6. Parfums de Marly Althair Eau de Parfum

Althair je zadivljujuća mješavina Parfums de Marly koja kombinira tradicionalne elemente s modernim zaokretom, utjelovljujući nasljeđe brenda. Otvara se naletom bergamota i cimeta, a slatkoću dodaju vanilija i smola. Egzotični mošus i ukusne praline osiguravaju primamljiv završetak. Cijena: 250 eura. 

Gornje note: Cvijet naranče, bergamot, cimet

Srednje note: Burbon vanilija, elemi

Bazne note: Drvo gvajaka, ambrox, praline, mošus

Godišnja doba i dugovječnost: Althair je idealan uz večernju odjeću tijekom zimskih mjeseci. Dugotrajnost je impresivna, traje 8+ sati i stvara izdašan mirisni balon.

 | Autor: PR PR Foto: PR/parfem za muškarce

7. Paco Rabanne Phantom Parfum

Phantom od Paco Rabannea je inovativan miris. Živahna mješavina citrusa posutih kardamomom i rabarbare razvija se u srce (uglavnom) lavande. Baza vanilije i drveta daje slatki, kremasti finiš. Cijena: 130 eura.

Gornje note: Bergamot, limun, akord rabarbare, kardamom

Srednje note: Lavanda, geranij, pačuli, cedrovina

Bazne note: Vanilija, tolu balzam, vetiver

Godišnja doba i dugovječnost: Phantom je svestrani zimski miris koji dodaje razigranu i modernu notu. Traje oko 5+ sati.

 | Autor: PR PR Foto: PR/parfem za muškarce

8. Ralph Lauren Polo Oud Eau de Parfum

Polo Oud od Ralpha Laurena elegantan je, raskošan, topao i drvenast miris koji dodaje luksuzni štih klasičnoj Polo kolekciji. Započinje mješavinom citrusa i slatkih začina, koji vode do bogatog srca agara i ruže. Drvo gvajaka i tamjan dodaju dimnu i smolastu dubinu. Cijena: 123,58 eura. 

Gornje note: Ružičasti papar

Srednje note: Cimet, apsolut cvijeta naranče, apsolut ruže

Bazne note: Pačuli, gvajak drvo, vetiver, agar, tamjan

Godišnja doba i dugovječnost: Ovaj miris idealan je za zimske večeri, osobito svečana događanja ili romantične večere. Traje 6+ sati.

 | Autor: PR PR Foto: PR/parfem za muškarce

9. Zara Antique Brown Eau de Parfum

Antique Brown od Zare slatki je, voćni, ekonomičan, ali luksuzan miris koji miriše skupo i dizajnerski. Ovaj miris se otvara hrskavom jabukom i kokosovom vodom, prelazeći u srce od duhana i meda. Baza vanilije, pralina i dašak pića daju toplinu. Cijena: 19,95 eura. 

Gornje note: Jabuka, kokosova voda, bergamot

Srednje note: Duhan, med

Bazne note: Praline, vanilija, 'pijane note'

Godišnja doba i dugovječnost: Izvrstan izbor za svakodnevno nošenje zimi, prikladan je za uredske, ležerne i svečane situacije i traje 5+ sati.

 | Autor: PR PR Foto: PR/parfem za muškarce

10. Montale Infinity Eau de Parfum

Infinity by Montale je odvažan i avanturistički miris karaktera koji pristaje muškarcu koji se ne boji istaknuti. Započinje ružičastim paprom i šafranom, dovodeći do srca ukusne višnje i šljive. Baza, uglavnom agar i dimljena koža, osigurava zadivljujuću završnicu. Cijena: 135,00 eura. 

Gornje note: Ružičasti papar, šafran

Srednje note: Šljiva, crna trešnja

Bazne note: Indijska ruža, koža, agar, sandalovina, vanilija

Godišnja doba i dugovječnost: Infinity je savršen za avanturističke zimske dane ili noćne izlaske. Može se pohvaliti dugotrajnošću od 7+ sati.

 | Autor: PR PR Foto: PR/parfem za muškarce

Možda vas zanima Parfemskog Oscara za luksuzni miris 2023. osvojio je Gucci - evo koji su još parfemi dobitnici Rubrika Beauty Beauty
Photo: PR

Komentari 0