Beauty

Osvoji genijalan paket kozmetike za njegu lica - sve što trebaš je poslati poruku!

  • Ukoliko još nisi isprobala Simple kozmetiku, sada je pravo vrijeme za to!
  • Popularni britanski brend kojeg obožavaju trendseterice daruje miss7 čitateljice genijalnim poklon paketom
  • Zaigraj naš nagradni natječaj i proširi val nježnosti!

U moru kozmetičkih proizvoda sigurno si već čula za Simple - britanski eco friendly brend kojeg obožavaju brojne trendseterice i zaljubljenice u prirodnu kozmetiku. Simple donosi pozitivne promjene u očuvanju okoliša pa tako osigurava da se pakiranja mogu reciklirati, smanjuje udio plastike u ambalaži te koristi recikliranu plastiku, a Simple proizvodi ne sadrže umjetna bojila i umjetne mirise, alkohol, mineralna ulja ili druge potencijalne iritanse.

Ukoliko u svojoj beauty rutini nastojiš izbjegavati iritirajuće i potencijalno štetne kozmetičke preparate ili jednostavno želiš isprobati Simple kozmetiku, sada je pravo vrijeme da to i učiniš. Simple daruje miss7 čitateljice poklon paketima koji sadrže omiljene Simple proizvode iz kolekcije Kind to skin za osjetljivu kožu - Micelarnu vodu za čišćenje lica, Umirujući tonik za lice, Hidratantnu masku u maramici, Hidratantni gel za čišćenje lica, Odstranjivač šminke oko očiju i Hidratantno ulje za čišćenje - novi proizvod iz Simple linije o kojem detaljno možeš pročitati ovdje.

 | Autor: Simple Simple

Pozivamo te da ovo ljeto proširiš val nježnosti! Sve što trebaš napraviti je napisati kratku i lijepu poruku za dragu osobu, a pet najljepših poruka nagrađujemo Simple paketom. Nagradni natječaj traje do 1. kolovoza 2021., a dobitnike ćemo objaviti 4. kolovoza 2021. Obrazac za prijavu pronađi OVDJE.

Pravila nagradnog natječaja pročitaj ovdje.


DOBITNICE NAGRADNE IGRE: 

Barbara Lerga
Vesna Lukanović
Jelena Vuković
Ida Franjević
Ana Crnoja
 

 

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0