Beauty

Isprobali smo kozmetički hit koji je osvojio Instagram, evo dojmova

  • Testirali smo novi Simple proizvod o kojem već neko vrijeme slušamo samo pozitivne komentare
  • Što misliš, je li Simple Hidratantno ulje za čišćenje opravdalo pozitivne ocjene?
  • Nastavi čitati članak i saznaj kakvi su naši dojmovi

Već neko vrijeme u svojoj svakodnevnoj beauty rutini koristimo Simple Micelarnu vodu za čišćenje lica koja se na tržištu izdvaja po tome što sadrži vitamin B3 i vitamin C i trostruko pročišćenu vodu te po tome što ne sadrži nikakva umjetna bojila, mirise i alkohol. Razlika od drugih micelarnih se zaista osjeti, a zadovoljstvo proizvodom potaknulo nas je da isprobamo i novi proizvod iz Simple linije ovog britanskog eco friendly brenda kojeg obožavaju brojne trendseterice i zaljubljenice u prirodnu kozmetiku.

Simple donosi pozitivne promjene u očuvanju okoliša pa tako osigurava da se pakiranja mogu reciklirati, smanjuje udio plastike u ambalaži te koristi recikliranu plastiku, a Simple proizvodi ne sadrže umjetna bojila i umjetne mirise, alkohol, mineralna ulja ili druge potencijalne iritanse. Obzirom da već neko vrijeme pazimo da na svoju kožu ne nanosimo nikakve iritirajuće i potencijalno štetne kozmetičke preparate, bilo je potpuno razumljivo da isprobamo i novi proizvod koji je tek ugledao svjetlo dana - Simple Hidratantno ulje za čišćenje.

 | Autor:

Čim smo ga uzeli u ruke primijetili smo da na bočici, kao i na svim dosadašnjim Simple proizvodima, piše ''nježno prema koži'' i pomislili: ''To je upravo ono što svakoj ženi treba''. Dakle, Simple Hidratantno ulje za čišćenje ne sadrži nikakve grube kemikalije koje mogu iziritirati kožu, umjetne parfeme i boje, sapun, alkohol ili mineralna ulja, kao ni sastojke životinjskog porijekla - što je za svaku pohvalu.

Pakiranje od 125 ml možda će ti se na prvu učiniti premalim, no uvjeravamo te da će ti potrajati duže nego što misliš. Tek nekoliko kapi dovoljno je da temeljito očistiš cijelo lice, a idealno je i za strpati ga u torbu i ponijeti sa sobom na putovanje, što imamo u planu kad uskoro krenemo na zasluženi godišnji odmor.

Da dalje ne dužimo, nakon prvog dojma, upustili smo se u testiranje proizvoda. Ulje smo koristili ujutro i navečer, uklopivši ga u dosadašnji beauty režim, a pokazalo se odličnim! Svako jutro smo svoju beauty rutinu započeli upravo s ovim proizvodom. Sama primjena vrlo je jednostavna. Na suhe ruke smo nanijeli 2-3 kapi ulja i potom ga lagano umasirali u lice, nakon čega smo ulje jednostavno isprali vodom. U doticaju s vodom ulje će se pretvoriti u blagu bijelu pjenicu koju je potrebno temeljito isprati vodom, a potom lice obrisati čistim ručnikom. 

 | Autor:

Glavni adut ovog proizvoda je to što u isto vrijeme čisti i hidratizira kožu, a da pritom ne ostavlja masni trag pa ga mogu koristiti i osobe s masnom kožom. I zaista je tako, bez pretjerivanja i laganja! Naša koža nakon korištenja ovog proizvoda bila je čista, osvježena, hidratizirana i spremna za nanošenje kreme i make up-a.

To je zato što Simple Hidratantno ulje za čišćenje sadrži vitamin A koji sprječava sušenje i ljuštenje kože, djeluje kao lifting za kožu i potiče njen rast i obnovu. Također sadrži vitamin E - snažan antioksidans koji zaglađuje bore i vraća koži vitalnost, kao i 100% prirodno ulje sjemenki grožđa, poznatom po tome da sadrži antioksidanse koji štite kožu od slobodnih radikala.

Ulje smo također koristili i uvečer ili nakon posla, kad bi došli doma, ovisno o obavezama tog dana. U tim smo situacijama Simple Hidratantno ulje za čišćenje podvrgli malo težem testu, jer ipak je riječ o borbi protiv sloja tekućeg pudera, korektora, bronzera, highlightera, maskare, olovke za obrve, ruža i na sve to fiksatora koji je za cilj imao spriječiti topljenje šminke na 30+ stupnjeva. Što misliš je li ovaj proizvod prošao naš test? Apsolutno da!

 | Autor:

Istina je da smo na lice trebali dodati nešto više kapi proizvoda, no ulje je jednako uspješno odradilo zadatak kao i prvi put. Ipak, imaj na umu da ulje nema toliku snagu čišćenja kao neki drugi proizvodi za dvostruko čišćenje teškog make up-a pa ti u tim situacijama sugeriramo Simple Micelarnu vodu za čišćenje lica ili Simple Hidratantni gel za čišćenje lica koji osobno volimo koristiti pod tušem, zbog lakše i brže primjene. Mi smo Simple Hidratantno ulje za čišćenje uvečer koristili u kombinaciji sa Simple odstranjivačem šminke oko očiju - specijaliziranim za jaku i vodootpornu šminku oko očiju.

 | Autor:

U danima testiranja proizvoda, dogodila se i situacija kada smo bili preumorni dočekati da dođemo doma i skinemo šminku, kao primjerice nakon subotnjeg izlaska u grad s curama. Zato smo posegnuli za brzinskim i super praktičnim rješenjem - dok smo se vozili u taksiju šminku smo skinuli Simple Biorazgradivim micelarnim maramicama za čišćenje lica koje su nas u tom trenutku doslovno spasile. Maramice su izrađene od 100% prirodnih vlakana koje se razgrađuju pa ne moraš brinuti hoćeš li zagaditi okoliš.

 | Autor:

Ukoliko se i tebi dopalo Simple Hidratantno ulje za čišćenje koje smo upravo nahvalili, predlažemo ti da ga uvrstiš u svoju beauty rutinu, a kako bi ona bila potpuna, sugeriramo ti da je oplemeniš sa Simple Umirujućim tonikom za lice koji će, zahvaljujući alantoinu, dodatno umiriti i omekšati tvoju kožu, dok će vještičja lijeska pomoći suziti pore i učvrstiti kožu lica.

Simple proizvode potraži u svim dm prodavaonicama, a ukoliko želiš osvojiti Simple paket, ovdje možeš zaigrati nagradni natječaj koji traje do 1. kolovoza 2021.

Photo: None

Komentari 0