Beauty
jastučići za područje oko očiju

Osvježen izgled i bez korektora dat će nam jastučići za područje oko očiju - ovih 7 vrijedi isprobati

  • Formule obogaćene hranjivim i hidratizirajućim sastojcima, prvenstveno hijaluronskom kiselinom u malim gelastim jastučićima u vrlo kratkom vremenu pružaju nam predivne rezultate probuđenog izgleda lica
  • Ovaj dodatan, ali koristan korak u skincare rutini može dati odlične rezultate te ispraviti male nesavršenosti na koži
  • Smanjena vidljivost bora i sitnih linija te tamnih podočnjaka, kao i umanjivanje natečenosti na delikatnom području oko očiju glavni su ciljevi koje želimo postići korištenjem ovakvih jastučića

Praktični jastučići za područje oko očiju, natopljeni hranjivim i hidratantnim sastojcima poput hijaluronske kiseline i glicerina brz su i efikasan korak koji možemo uvrstiti u skincare rutinu za dobivanje svježeg i odmornog izgleda bez tamnih podočnjaka, finih linija, bora i neujednačene teksture.

jastučići za područje oko očiju | Autor: Instagram @ladria.cosmetics Instagram @ladria.cosmetics Foto: Instagram @ladria.cosmetics, jastučići za područje oko očiju

Snažni i učinkoviti sastojci zaglađuju i umiruju delikatnu kožu okoloočnog područja, a ujedno mogu utjecati i na smanjivanje otečenosti, stoga su odličan beauty korak koji možemo ubaciti prilikom spremanja i prije nanošenja makeupa.

U nastavku donosimo 7 jastučića za područje oko očiju koje vrijedi isprobati u beauty rutini.

Wander Beauty Baggage Claim Rose Gold Foil maske za područje oko očiju

Wander Beauty Baggage Claim Rose Gold Foil jastučići za okoloočno područje targetiraju tamne podočnjake, natečenost i dehidraciju, a formulirani su sa sastojcima poput hijaluronske kiseline, ekstrakta nevena, lista aloe vere i peptida, a zahvaljujući teksturi folije kojom su obavijeni, ostaju na mjestu i zadržavaju njegujuću formulu od isparavanja.

jastučići za područje oko očiju | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Foto: Cult Beauty, Wander Beauty Baggage Claim maske za oči (30,00 eura)

L'Adria jastučići za područje oko očiju

Biorazgradivi jastučići za područje oko očiju iz L'Adrije napravljeni su od prirodnih materijala i pružaju dubinsku hidrataciju i lifting efekt te ugodno hlade i umiruju kožu, smanjujući podbuhlost, a natopljeni su hidratantnim serumom koji će koži pružiti odmoran izgled.

jastučići za područje oko očiju | Autor: dm dm Foto: dm, L'adria, jastučići za područje oko očiju (29,90 eura)

Chanel Le Lift Flash Eye Revitalizer serum i jastučići za područje oko očiju

Ovi dizajnerski jastučići za područje oko očiju ovaj korak u skincare rutini učinit će posebno luksuznim, a napredna tehnologija koju sadrži formula za sprječavanje bora učvršćuje i zaglađuje kožu prilikom korištenja te uklanja sve znakove umora. Jastučići se koriste uz serum, koji se nanosi prvi, a set uključuje 10 parova maskica za okoloočno područje.

jastučići za područje oko očiju | Autor: chanel.com chanel.com Foto: chanel.com, Le LIft Flash Eye Revitalizer serum i jastučići za područje oko očiju (133,62 eura)

Bioeffect Imprinting maske za područje oko očiju

Hidratizirajuće hidrogel maskice za lice revitaliziraju okoloočno područje, pružajući optimalnu hidrataciju i njegu za zaglađeni izgled kože u samo 15-ak minuta. Hijaluronska kiselina pruža hidrataciju, a Bioeffect Imprinting hranjive maske ne sadrže alkohol, ulje ni mirise, već su obogaćene glicerinom i hijaluronskom kiselinom koji oživljavaju i daju koži puniji izgled.

jastučići za područje oko očiju | Autor: niche-beauty.com niche-beauty.com Foto: niche-beauty.com, Bioeffect Imprinting maske za oči (49,00 eura)

Možda vas zanima Kada sam čula da Garnier ima nove matirajuće proizvode morala sam ih isprobati – napokon imam omiljeni SPF! Rubrika Beauty Beauty

Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Hydra-Gel jastučići za područje oko očiju

Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, kofeinu i ekstraktu korijena bijelog sljeza, Peter Thomas Roth jastučići za područje oko očiju iznimno hidratiziraju ovo delikatno područje na licu, trenutno umiruju kožu i smanjuju otečenost, kao i vidljivost sitnih linija i bora te tamnih podočnjaka.

jastučići za područje oko očiju | Autor: niche-beauty.com niche-beauty.com Foto: niche-beauty.com, Peter Thomas Roth Hyaluronic Cloud Hydra-gel jastučići za područje oko očiju (60,00 eura)

111Skin Celestial Black Diamond maske za područje oko očiju

111Skin male maske za područje oko očiju u svojoj beauty rutini vole koristiti i slavne zvijezde poput Margot Robbie i Victorije Beckham, a sadrže retinol, niacinamid, peptide, hijaluronsku kiselinu i ekstrakt šipka. Ove luksuzne maske targetiraju fine linije, bore i dehidraciju na području oko očiju.

jastučići za područje oko očiju | Autor: the-lab.hr the-lab.hr Foto: the-lab.hr, 111Skin Celestial Black Diamond maska za područje oko očiju (16,00 eura)

Pixi DetoxifEYE jastučići za područje oko očiju

Ovi hidrogel jastučići pružaju trenutno ublažavanje tamnih podočnjaka, natečenosti i razbuđivanje tena, ostavljajući područje oko očiju osvježenim i hidriranim. Sadrže krastavac i zlato koji zajednički djeluju na umirivanju, njezi i osnaživanju kože, dok hijaluronska kiselina i kofein zaglađuju i smanjuju natečenost.

jastučići za područje oko očiju | Autor: niche-beauty.com niche-beauty.com Foto: niche-beauty.com, Pixi DetoxifEYE jastučići za područje oko očiju (26,00 eura)

Možda vas zanima One crne točkice na nosu možda uopće nisu miteseri! Evo kako ih učiniti nevidljivima u par dana Rubrika Beauty Beauty

 

Photo: Instagram @mobinapeiman

Komentari 0