Beauty
bronzer

Osunčani sjaj na licu ovog ljeta postižemo s ovih predivnih sedam bronzera!

  • Ljeto prepuno sunčanih dana stiže, a za predivan osunčani sjaj na licu možemo se početi pripremati već sad
  • Kameni, tekući ili kremasti bronzeri prepuni najlakši su način kojim licu stvoriti osunčani izgled bez izlaganja suncu
  • Izdvojili smo sedam bronzera koji su u beauty zajednici već godinama omiljeni proizvod za ljeto!

Ljeti uvijek nosimo manje makeupa, a naglasak je većinom na postizanju prirodnog sjaja i preplanulog tena. Osim na tijelu, predivan osunčani efekt želimo postići i na licu, a najlakše ćemo do njega doći uz par poteza dobrog bronzera koji će naš ten učiniti blistavim i osunčanim i prirodnog izgleda.

bronzer | Autor: Instagram @mollysmith19 Instagram @mollysmith19 Foto: Instagram @mollysmith19. bronzer

Možda vas zanima Legendarna MAC-ova Studio Fix obitelj se širi: All-Over Face Pen je hibrid korektora i pudera kojeg koža obožava Rubrika Beauty Beauty
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Peric (@j_make_up)

U nastavku donosimo omiljene bronzere od kojih se ne odvajamo ni ovog ljeta!

Chanel Les Beiges Healthy Glow Bronzing Cream bronzer

Jedan od najslavnijih kremastih bronzera na tržištu s razlogom je obožavani klasik koji se besprijekorno stapa s kožom te ima dugotrajnost tijekom cijelog dana. Jedinstvena i lagana formula koži daje delikatan i baršunast finiš koji izgleda prirodno i osunčano.

bronzer | Autor: chanel.com chanel.com Foto: chanel.com. Chanel, Les Beiges Bronzing Cream bronzer, (49,00 eur)

NARS Bronzer Powder bronzer

Manja, mini verzija ovog bronzera bit će idealna za putovanja, a njegove predivne nijanse dat će licu toplinu i prirodan sjaj te suncem okupan izgled. Nars Bronzing Powder bronzer naglašava konture lica i daje mu preplanuli izgled. Lagana tekstura lako se nanosi i savršeno prianja uz kožu.

bronzer | Autor: Notino Notino Foto: Notino. Nars, bronzer u kamenu, nijansa Laguna. (40,00 eur)

Drunk Elephant D-Bronzi Anti-Pollution Bronzing Drops with Peptides bronzer

Ovaj tekući bronzer u obliku kapi može se koristiti samostalno ili ga možemo dodati u kremu za lice ili čak i puder, za prekrasan sjaj i dodir topline na cijelom licu. Zaštitni antioksidansi jačaju obranu kože od zagađenja i vanjskih stresora, a posebna formula s peptidima, uljem sjemenki crnog ribiza i marule jača barijeru kožu.

bronzer | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Foto: Cult Beauty. Drunk Elephant, D-Bronzi Anti-Pollution Sunshine drops bronzer, (34,00 eur)

Westman Atelier Beauty Butter Powder bronzer

Savršeno glatka formula bronzera iz Westman Atelier je bez sjaja i licu daje zdrav, priodan i osunčan izgled. Osim što joj daje blistav i osunčan izgled, ovaj bronzer i hidratizira kožu, a inovativna pigmentna tehnologija štiti kožu od vanjskih stresora.

bronzer | Autor: the-lab.hr the-lab.hr Foto: the-lab.hr. Westman Atelier, Beauty Butter bronzer, (86,00 eur)

Benefit Cosmetics Hoola bronzer

Još jedan kultni beauty favorit na našem popisu provjerenih bronzera za ljeto je i Hoola bronzer Benefit Cosmeticsa. U trenu tenu daje toplinu i ostavlja klasičan mat rezultat. Sve nijanse bronzera imaju jednaku nježnu formulu koja se lako stapa s kožom.

bronzer | Autor: Douglas Douglas Foto: Douglas. Benefit Cosmetics, Hoola bronzer, (37,19 eur)

Nudestix Nudies All Over Face Color Bronze + Glow bronzer

Ovaj bronzer iz Nudestixa licu daje nježan i blistav izgled prepun predivnog sjaja, a možemo ga nanijeti na obraze, oči i usne!

bronzer | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Foto: Cult Beauty, Nudestix, Nudies All Over Face Color Glow Highlighter bronzer, nijansa Brown Sugar, Baby, (33,90 eur)

L'Oréal Paris Back To Bronze bronzer

Osunčani ten neće biti problem postići uz L'Oréal Paris Back To Bronze bronzer, koji matira kožu za prirodno preplanuli izgled. Svilenkasta tekstura bronzera obogaćena ekstraktom kokosovog oraga koji hrani ten i predivno se stapa s kožom.

bronzer | Autor: dm dm Foto: dm. L'Oreal Paris, Back to Bronze bronzer, 02 Sunkiss (13,26 eur)

Možda vas zanima Obrve više nisu samo lijepo oblikovane, nego i ukrašene - na najnevjerojatnije načine Rubrika Beauty Beauty
 
Photo: Instagram @aliandreeamakeup

Komentari 0