Beauty
proizvodi za njegu noktiju

Oštećeni nokti će uz ove proizvode za njegu i obnovu ponovno biti lijepi, njegovani i čvrsti

  • Njega je iznimno važan dio brige o noktima jer će samo tako biti zdravi i izgledati lijepo
  • Na zdravlje noktiju štetno mogu utjecati različiti čimbenici, no zato postoje proizvodi koji će pomoći pri oporavku oštećenih noktiju
  • Ulja, serumi i lakovi za učvršćivanje vratit će im čvrstoću i sjaj!

Pravilna njega vrlo je važna u procesu obnavljanja oštećenih noktiju. Do oštećenja može doći zbog raznih faktora, od vanjskih utjecaja poput hladnoće, raznih tretmana manikure do nedostatka hranjivih tvari, poput vitamina, što također može negativno utjecati na zdravlje i izgled noktiju.

proizvodi za njegu noktiju | Autor:

Kako bismo oporavili naše nokte, trebamo obratiti pažnju na odabir proizvoda koji će nam pomoći da im vratimo čvrstoću i sjaj.

french manikura 2023. Možda vas zanima Kako će francuska manikura izgledati ove godine: od klasike do animal printa Rubrika Beauty Beauty

Proizvodi za njegu dolaze u različitim oblicima, od ulja do seruma i klasičnih lakova za nokte obogaćenih vitaminima i proteinima koji će pozitivno utjecati na rast i oporavak naših noktiju.

proizvodi za njegu noktiju | Autor:

U nastavku izdvajamo osam proizvoda za njegu koji će pomoći obnoviti i učvrstiti naše oštećene nokte!

Yves Saint Laurent La Laque Couture baza za nokte

Ovo je idealna baza za savršeno sjajne nokte koja će ih istodobno i učvrstiti. Može se nanijeti kao baza ispod laka u boji ili nositi samostalno. Također će popuniti i postojeće neravne linije na noktima.

proizvodi za njegu noktiju | Autor: Douglas Douglas Yves Saint Laurent La Laque Couture baza za nokte, (29,86 eur)

Dior bazni lak za njegu Abricot 

Ova baza hrani, stimulira rast i jačanje noktiju te ih zaglađuje i učvršćuje dajući dugotrajan učinak. Ujedno i priprema nokte za lak te produljuje njegovo trajanje.

proizvodi za njegu noktiju | Autor: Douglas Douglas Dior, bazni lak Abricot, (31,19 eur)

Dr. Hauschka Neem ulje za nokte

Hranjivo ulje za nokte i zanoktice sadrži brojne biljne ekstrakte koji njeguju nokte, a posebno se preporučuje za korištenje na osjetljivim zanokticama i mekim noktima koji lako pucaju. Neem ulje će učvrstiti i obnoviti nokte, a zanoktice održati mekima i nahranjenima. Može se koristiti i na rukama i na nogama.

proizvodi za njegu noktiju | Autor: makeup.hr makeup.hr Dr. Hauschka, Neem ulje za nokte, (sad 19,60 eur)

Manucurist Huile Verte ulje

Spoj različitih hranjivih ulja u ovom proizvodu za njegu noktiju i zanoktica suhoj koži oko noktiju dat će poseban sjaj. Sadrži bademovo i kokosovo ulje te ulje sjemenke oraha koji zajedno djeluju na učvršćivanju noktiju i njezi zanoktica. Može se koristiti kao njega prije manikure ili kao završni korak nakon manikure. 

proizvodi za njegu noktiju | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Manucurist, Huile Verte ulje, (14,00 eur)

OPI Natural Nail Strengthener 

Ova njega za jačanje i učvršćivanje noktiju našim će noktima osigurati profesionalnu njegu te ih zaštititi od lomljenja, ali im i poboljšati otpornost na mehanička oštećenja. 

proizvodi za njegu noktiju | Autor: Notino Notino OPI Natural Nail Straightener, (14,60 eur)

Essie Hard To Resist učvršćujući lak za nokte

Uz Essie Hard To Resist lak za učvršćivanje noktiju, naši će nokti nakon uporabe biti jači i otporniji i manje skloni pucanju. Ovaj učvršćujući lak za nokte vratit će im prirodan sjaj.

proizvodi za njegu noktiju | Autor: Notino Notino Essie, Hard to Resist lak za učvršćivanje noktiju, (10,90 eur)

Dior Huile Abricot dnevni hranjivi serum

Iz Diora dolazi jedinstvena formula koja štiti i ojačava keratin u noktima zahvaljujući formuli obogaćenoj aktivnim uljima poput arganovog ulja, ulja kamilice i ulja marelice. Ulja će noktima pružiti potrebne vitamine i minerale te im dati čvrstoću i sjaj. 

proizvodi za njegu noktiju | Autor: Douglas Douglas Dior, Abricot dnevni hranjivi serum, (31,19 eur)

L'Occitane Karite hranjivo ulje za nokte i zanoktice

Izuzetno bogata formula sadrži 30% karite ulja i pomaže omekšati kožicu oko noktiju i nahraniti nokte. Redovitim korištenjem nokti će postati jači i manje lomljivi, a posebno će dobro funkcionirati u kombinaciji s kremom za njegu ruku.

proizvodi za njegu noktiju | Autor: L'Occitane L'Occitane karite hranjivo ulje za nokte i zanoktice, (15,60 eur)

Možda vas zanima Zelena manikura popularnija je nego ikad: 10 ideja za nokte koji prizivaju proljeće Rubrika Beauty Beauty
 
Photo: None

Komentari 0