Beauty
OPI Repair Mode™ Bond Building Nail Serum

OPI serum za oštećene nokte s keratinom daje impresivne rezultate već nakon nekoliko dana!

  • Osim uredne manikure, vrlo je važna i kvalitetna briga o noktima "iznutra" kako ne bi postali oštećeni i slabi
  • OPI je tako svojoj ponudi proizvoda za njegu noktiju sad pridružio Repair Mode Bond-Building serum obogaćen keratinom, koji u kratkom vremenu obnavlja oštećene nokte
  • Serum koji je već prikupio mnoštvo pozitivnih kritika ojačat će i zagladiti nokte te im dati predivan i zdravi izgled i sjaj

Obnavljajuće formule obogaćene keratinom i službeno su iz njege za kosu prešle u njegu za nokte, a ovaj protein nalazi se u sve više proizvoda za jačanje i obnovu oštećenih i slabih noktiju. 

OPI Repair Mode™ Bond Building Nail Serum | Autor: Instagram @opi Instagram @opi Foto: Instagram @opi. OPI Repair Mode Bond Building serum za nokte

Na jednak način kako proizvodi s keratinom za obnovu kose ponovno uspostavljaju veze između oslabljenih stanica kose kako bi im vratili snagu te ispravili i smanjili oštećenja, slična tehnologija koristi se i kod obnove zdravlja i izgleda naših noktiju.
Iz poznatog brenda OPI tako je stigao novi Repair Mode Bond-Building serum za nokte, inovativni tretman koji je već privukao pozornost u beauty zajednici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OPI (@opi)

OPI Repair Mode Bond-Building serum za nokte ima formulu obogaćenu keratinom koja obnavlja snagu noktiju, zaglađuje i učvršćuje slabe i oštećene nokte. Nanosi se u trenu, tankom četkicom, a proizvod djeluje kroz površinu nokta te se brzo i lako suši. Prvi rezultati bi trebali biti vidljivi već nakon nekoliko dana korištenja, s jačim noktima ljepšeg izgleda, a nakon dva tjedna svakodnevne upotrebe, moguća je obnova keratina i do 99%, tvrde u OPI-ju.

Možda vas zanima Nokti žarkih boja, ali prozirni - kakva je ta nova manikura o kojoj se priča? Rubrika Beauty Beauty

Za najbolje rezultate, iz brenda preporučuju korištenje Repair Mode Bond-Building seruma šest dana po dva puta dnevno!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OPI (@opi)

Osim što djeluje na obnovu već oštećenih noktiju, OPI Repair Mode Bond-Building serum može zaštititi i nokte da uopće postanu podložni oštećenjima, poput onih uzrokovanih starenjem, čestim pranjem ruku ili između gel manikura.

Novi OPI proizvod na Amazonu je već prikupio mnoštvo pozitivnih recenzija korisnika oduševljenih rezultatima, a dostupan je po cijeni od 22,88 eura.

OPI Repair Mode™ Bond Building Nail Serum | Autor: OPI OPI Foto: Amazon. OPI Repair Mode Bond Building serum za nokte, (22,88 eur)

pedikure za ljeto Možda vas zanima Pedikure za ljeto: ove boje lakova predivno će se istaknuti na nogama u sandalama! Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @opi

Komentari 0